Libnet.ro
UNICEF

21:45

BOMBA mondena! ANAMARIA PRODAN, prinsa in fapt de CATALIN BOTEZATU! A facut-o la SAUNA! Imagini DEOCHEATE (FOTO)

B1 B1,
BOMBA mondena! ANAMARIA PRODAN, prinsa in fapt de CATALIN BOTEZATU! A facut-o la SAUNA! Imagini DEOCHEATE (FOTO)

Anamaria Prodan a oferit fanilor virtuali imagini extravagante. Cunoscuta pentru indrazneala sa impresara s-a pozat complet goala in timp ce se afla la sauna. Mai mult, sotia lui Reghe a tinut sa urce. continuă pe B1

SOC in showbiz! SEXY IMPRESARA arunca BOMBA! Sunt Anamaria Prodan, NU MAI SUNT cu REGHECAMPF, si ...

Desi formeaza poate cel mai mediatizat cuplu, Anamaria Prodan a vorbit fara perdea despre cum s-ar imparti averea in eventualitatea in care ar divorta de Laurentiu Reghecampf, potrivit Stirescu.

Cutremur monden! CATALIN BOTEZATU a facut GESTUL EXTREM! Nu a mai suportat durerea...

Surpriza totala pentru fanii lui Catalin Botezatu. CUTREMUR MONDEN! ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL: REGHECAMPF E ISTORIE! NU SE MAI POATE FACE NIMIC GALERIE FOTO) Designerul a luat o decizie importanta.

Fabulos cati bani primesc Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf pentru noua emisiune

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au dat startul filmarilor pentru noul reality-show care ii are ca protagonisti si care va fi difuzat la Antena Stars. Contractul semnat este unul fabulos, iar in conturile cuplului vor intra in jur de 150. 000 de euro. Cati bani primesc Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf pentru noua emisiune Anamaria Prodan .

EXCLUSIV Ce spune Anamaria Prodan despre Oana Zavoranu, dupa ce in urma cu 9 ani erau la cutite. Pepe a fost marul discordiei dintre cele doua prietene

Au fost cele mai bune prietene timp de mai bine de un deceniu insa, in 2015, intreaga presa scria despre conflictul dintre Anamaria Prodan si Oana Zavoranu. Motivul ar fi fost faptul ca sotia lui Laurentiu Reghecampf ar fi ingropat securea razboiului cu Pepe, gest care ar fi enervat-o la culme pe Oana. EXCLUSIV Ce .

RAZBOI TOTAL in showbiz! ANAMARIA PRODAN si-a paruit rivala iN DIRECT! REGHECAMPF si-a facut cruce

Celebra impresara Anamaria Prodan s-a implicat intr- un nou scandal intre vedete. Sotia lui Laurentiu Reghecampf a intervenit in disputa dintre Andreea Tonciu si Maria Ilioiu, care nu inceteaza sa se.

INCENDIAR! CE PARTI INTIME a aratat ANAMARIA PRODAN pe INSTAGRAM? (GALERIE FOTO)

Anamaria Prodan este mereu o aparitie incendiara! Vedeta nu va trece niciodata neobservata. Duce o viata de lux, poarta tinute mereu in tendinte si are o colectie impresionanta de accesorii de.

GATA! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf.

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu, cearta din cauza Andreei Balan: E oribila!

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu au luat la ochi tinutele vedetelor, la emisiunea Teo Show de la Kanal D. Cea care a intrat in colimatorul lor a fost nimeni alta decat Andreei Balan, a carei tinuta i-a facut sa se certe in platou pe juratii de la Bravo, ai stil! Celebrities. Catalin Botezatu si Raluca .

Andreea Tonciu, rochie de 6.000 de euro, la Bravo, ai Stil. Catalin Botezatu nu a mai putut rezista la masa juriului

Nici nu a inceput bine show-ul la Kanal D, ca deja avem parte de scandaluri intre concurente. Andreea Tonciu si Maria Ilioiu au continuat sa se atace una pe cealalta la Bravo, ai stil! Celebrites. in show-ul prezentat de Ilinca Vandici, fosta ispita de la Insula Iubirii si -a adus pana si cartea cu vraji .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )