Libnet.ro
UNICEF

01:05

BOMBA: Viorica Dancila PLEACA din fruntea Guvernului: Cine a fost desemnat ca inlocuitor

B1 B1,
BOMBA: Viorica Dancila PLEACA din fruntea Guvernului: Cine a fost desemnat ca inlocuitor

Paul Stanescu, actualmente vicepremier si ministrul al Dezvoltarii, va exercita in perioada 6-13 august atributiile de premier privind conducerea operativa a Guvernului. Decizia vine pentru ca premierul. continuă pe B1

Viorica Dancila loveste cu o noua GAFA jenanta: Cum a modificat premierul istoria tarii (FOTO)

Dupa ce a produs doua momente in vizitele oficiale efectuate in Muntenegru si Macedonia, premierul Viorica Dancila gafeaza din nou si cand vine vorba de a transmite un mesaj cu ocazia serbarii Zilei Imnului Na.

Viorica Dancila a convocat o SEDINTA DE URGENTA la Guvern: Se cere interventia Armatei Romane

Premierul Viorica Dancila i-a convocat, de urgenta, marti, intr-o sedinta, pe ministrul de Interne, Carmen Dan, si pe ministrul Apararii, Mihai Fifor, potrivit Romania Tv. Membrii Guvernului ar.

Sedinta de ultim moment la Guvern: Viorica Dancila a convocat mai multi ministri la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila a convocat luni dimineata in sedinta mai multi ministri ai cabinetului sau, informeaza Realitatea TV. Potrivit surse citate, sefa guvernului si ministrii vor discuta.

LOVITURA pentru VIORICA DANCILA: Interzis la vizite externe! E propunerea MOMENTULUI

Turneul premierului Viorica Dancila in Balcanii de Vest este cea mai mare rusine din istoria diplomatiei romane, iar deplasarile sefului Executivului trebuie blocate imediat, transmite deputatul PNL Ovidiu.

Viorica Dancila, mesaj de Ziua Imnului National: Respect pentru acest simbol al natiunii!

Prim-ministrul Viorica Dancila spune caZiua Imnului National al Romanieieste o sarbatoare cu o incarcatura aparte in Anul Centenar al Marii Uniri, precizand ca acesta le-a insuflat curaj.

Traian Basescu: Va rog, plecati de la Palatul Victoria, Doamna Dancila !

Fostul presedinte Traian Basescu a facut un apel catre premierul Viorica Dancila sa demisioneze din fruntea Guvernului pentru ca duce tara in penibil prin gafele pe care le face in plan extern. Traian.

Viorica Dancila pleaca n concediu. Paul Stanescu, premier pentru o saptamna

Viceprim-ministrul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, va prelua, in perioada 6 - 13 august, atributiile premierului privind conducerea operativa a activitatii Guvernului, relateaza Agerpres.

Doi premieri in Romania, Viktor Orban si Viorica Dancila

De cativa ani buni, premierul Viktor Orban si-a facut un obicei in a veni la Baile Tusnad pentru a vorbi despre rolul Ungariei in Europa, viitorul Uniunii Europene, relatiile tarii sale cu vecinii si modul in care vede situatia comunitatilor maghiare din afara frontierelor nationale, cu referiri si directii de actiune pentru minoritatea maghiara din Romania.

E DEMISIA MOMENTULUI! Pleaca din functie la patru ani dupa TRAGEDIE

Seful aviatiei civile din Malaezia, Azharuddin Abdul Rahman a anuntat ca a demisionat din functie pentru ca nu au reusit sa determine cauza exacta a disparitiei avionului Malaysia Airlines.

Iubita lui Leonardo DiCaprio are jumatate din varsta lui! Cine este Camila Morrone?

Leonardo DiCaprio , 43 de ani, s-a relaxat in weekend alaturi de iubita lui Camila Morrone care are doar 21 de ani si este model pentru Victorias Secret. Alaturi de ei a fost si mama Camilei, Lucila Sola care este intr-o relatie cu Al Pacino. Cei trei au luat pranzul in Saint Tropez.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )