Libnet.ro
UNICEF

01:05

BOOKFEST 2014: Ce volume vor fi lansate la Salonul International de Carte

România Liberă România Liberă,
BOOKFEST 2014: Ce volume vor fi lansate la Salonul International de Carte

Amintirile unei nonagenare, de Antoaneta Ralian, Opere IV. Dumnezeu se uita la noi cu binoclul, de Emil Brumaru, Broaste, de Mo Yan, si Eu sunt Malala, autobiografia pakistanezei Malala Yousafzai, se numara printre volumele care vor fi lansate la Salonul International de Carte Bookfest 2014. continuă pe România Liberă

Polonia, invitata speciala la salonul de carte Bookfest 2014

Neagu Djuvara, Lucian Boia, Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici, George Banu si Nicolae Manolescu se numara printre scriitorii care vor participa la cea de-a IX-a editie a Salonului International de Carte Bookfest, care va avea loc intre 28 mai si 1 iunie, la Romexpo din Bucuresti. Polonia va fi invitatul de onoare al acestei editii.

Sarbatoarea teatrului de la Sibiu: 2.500 de artisti din 70 de tari vor veni la Festivalul International de Teatru

Artisti de pe trei continente vor avea 381 de evenimente in editia din acest an a Festivalului International de Teatru de la Sibiu FITS), desfasurata intre 6 si 15 iunie, oferind publicului o calatorie fascinanta prin America de Sud, Europa si Asia. in deschiderea festivalului, ajuns la cea de-a XXI-a editie, va fi reprezentat un spectacol de Lev Dodin, iar regizorul Silviu Purcarete va avea premiera cu spectacolul Oidip, dupa Sofocle.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )