Libnet.ro
UNICEF

16:30

Bouygues ofera 10,5 miliarde euro pentru divizia SFR din cadrul Vivendi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bouygues ofera 10,5 miliarde euro pentru divizia SFR din cadrul Vivendi

Bouygues SA, grup francez de constructii si telecomunicatii, propune 10,5 miliarde euro 14,4 miliarde dolari) in numerar pentru achizitia diviziei SFR apartinand companiei franceze de media Vivendi SA, lansand astfel un razboi al ofertelor cu miliardarul Patrick Drahi. continuă pe Ziarul Bursa

UE propune un pachet de 11 miliarde euro pentru sprijinul Ucrainei

Comisia Europeana a prezentat, ieri, un plan de ajutorare in valoare de 11 miliarde euro pentru Ucraina, administrat de Fondul Monetar International FMI).

Business B1 la zi: Granturi de pana la 10.000 de euro pentru tinerii antreprenori (VIDEO)

Tinerii intreprinzatori vor putea depune din 10 martie cereri pentru finantare nerambursabila de pana la 10. 000 de euro, data la care Departamentul pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism deschide si.

Granturi de pana la 10.000 de euro pentru tinerii antreprenori. Care sunt conditiile de inscriere

Tinerii intreprinzatori vor putea depune din 10 martie cereri pentru finantare nerambursabila de pana la 10. 000 de euro, data la care Departamentul pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism deschide si.

Ajutor de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina.

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP, preluata de Mediafax. Citeste si: Rusia contraataca: bunurile firmelor occidentale ar putea fi confiscate, daca se impun sanctiuni economice Comisia Europeana a identificat astazi miercuri) un program de ajutorare a Ucrainei. Aceasta este contributia noastra la .

Carrefour isi revine in Franta si raporteaza profit de 2,2 mld. euro pentru 2013

Carrefour, cel mai mare retailer francez, a raportat un profit operational de 2,24 miliarde euro pentru anul trecut, in urcare cu 9,8% la cursuri valutare constante, datorita revigorarii afacerilor din Franta, transmite Bloomberg.

Novartis si Roche au primit o amenda de 180 mil. euro pentru promovarea unui medicament scump

Autoritatile italiene au sanctionat grupurile elvetiene Roche si Novartis cu amenzi in valoare totala de peste 180 milioane euro, pentru ca s-ar fi inteles sa excluda de pe piata un tratament ieftin pentru probleme grave de vedere si sa promoveze un.

Romtelecom si Cosmote au avut anul trecut venituri cumulate de peste 1,05 miliarde euro

Veniturile Romtelecom au fost de peste 609 milioane euro anul trecut, iar cele ale Cosmote Romania s-au situat la nivelul de 458 milioane euro, ambele companii avand scaderi usoare fata de 2012, arata raportul financiar al OTE Veniturile totale ale grupului OTE au scazut cu 6%, de la 4,33 miliarde euro, la 4,05 miliarde euro.

Comisia Europeana a prezentat un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde euro

Comisisa Europeana a prezentat, miercuri, un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde euro, relateaza AFP. Comisia Europeana a identificat astazi miercuri) un program de ajutorare a.

IFC, imprumut de 25 milioane euro pentru infrastructura din Timisoara

Corporatia Financiara Internationala IFC) va imprumuta municipalitatea din Timisoara cu 25 milioane de euro, pentru a sprijini dezvoltarea orasului si infrastructura sociala, precum si afacerile locale, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Investitii straine de 1,08 miliarde de euro la Brasov. Jumatate sunt companii germane

Germania totalizeaza mai bine de jumatate din investitiile straine de la Brasov, se arata intr-un raport al Camerei de Comert si Industrie Brasov. Astfel, din valoarea totala a aportului de capital strain la Brasov, de 1,08 miliarde de euro, 551 de milioane de euro sunt aduse de companiile germane, scrie bizbrasov. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )