Libnet.ro
UNICEF

07:30

Granturi de pana la 10.000 de euro pentru tinerii antreprenori. Care sunt conditiile de inscriere

Antena3 Antena3,
Granturi de pana la 10.000 de euro pentru tinerii antreprenori. Care sunt conditiile de inscriere

Tinerii intreprinzatori vor putea depune din 10 martie cereri pentru finantare nerambursabila de pana la 10. 000 de euro, data la care Departamentul pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism deschide si. continuă pe Antena3

UE propune un pachet de 11 miliarde euro pentru sprijinul Ucrainei

Comisia Europeana a prezentat, ieri, un plan de ajutorare in valoare de 11 miliarde euro pentru Ucraina, administrat de Fondul Monetar International FMI).

Novartis si Roche au primit o amenda de 180 mil. euro pentru promovarea unui medicament scump

Autoritatile italiene au sanctionat grupurile elvetiene Roche si Novartis cu amenzi in valoare totala de peste 180 milioane euro, pentru ca s-ar fi inteles sa excluda de pe piata un tratament ieftin pentru probleme grave de vedere si sa promoveze un.

Ajutor de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina.

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP, preluata de Mediafax. Citeste si: Rusia contraataca: bunurile firmelor occidentale ar putea fi confiscate, daca se impun sanctiuni economice Comisia Europeana a identificat astazi miercuri) un program de ajutorare a Ucrainei. Aceasta este contributia noastra la .

Carrefour isi revine in Franta si raporteaza profit de 2,2 mld. euro pentru 2013

Carrefour, cel mai mare retailer francez, a raportat un profit operational de 2,24 miliarde euro pentru anul trecut, in urcare cu 9,8% la cursuri valutare constante, datorita revigorarii afacerilor din Franta, transmite Bloomberg.

IFC, imprumut de 25 milioane euro pentru infrastructura din Timisoara

Corporatia Financiara Internationala IFC) va imprumuta municipalitatea din Timisoara cu 25 milioane de euro, pentru a sprijini dezvoltarea orasului si infrastructura sociala, precum si afacerile locale, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Cum pot obtine tinerii antreprenori finantare nerambursabila de 10.000 euro

Tinerii intreprinzatori vor putea depune din 10 martie cereri pentru finantare nerambursabila de pana la 10. 000 de euro, data la care Departamentul pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism deschide si inscrierea pentru programul de sustinere a.

Cum pot lua tinerii antreprenori 10.000 euro de la stat

Tinerii intreprinzatori vor putea depune din 10 martie cereri pentru finantare nerambursabila de pana la 10. 000 de euro, data la care Departamentul pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism deschide si inscrierea pentru programul de sustinere a.

Primaria Capitalei a platit in ultimii 3 ani 100 milioane de euro pentru astuparea gropilor de pe bulevardele principale

Primaria Capitalei prin Administratia Strazilor Bucuresti a platit in ultimii 3 ani pentru intretinerea bulevardelor principale din Bucuresti circa 480 milioane de lei, adica putin peste 100 milioane de euro, potrit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. In principal, acesti bani au fost folositi pentru astuparea gropilor din carosabil, inlocuirea bordurilor si reparatiile de intretinere anuala a strazilor. Cele 100 milioane de euro au ajuns in buzunarul firmelor Tehnologica Radion, Delta ACM, Euroconstruct, Straco Grup, Strabag si Procons. Desi se cheltuiesc foarte multi banii, nu se poate spune ca strazile din Bucuresti arata impecabil, mai ales dupa sezonul rece, marile bulevarde fiind pline de gropi. In comparatie, modernizarea bd-ului Liviu Rebreanu a costat 17 milioane de euro, bulevardul Buzesti-Berzei-Uranus - 55 milioane de euro, Pasajul rutier de pe Mihai Bravu - 35 milioane de euro, iar modernizarea soselelor Pantelimon si Iancului costa 70 milioane de euro.

8,7 milioane euro pentru modernizarea drumurilor de acces catre cetatile dacice din Muntii Orastiei

Drumurile de acces catre cetatile dacice din Muntii Orastiei vor fi modernizate printr-o investitie estimata la 8,7 milioane euro. Proiectul vizeaza integrarea celor sase cetati in circuitul turistic.

Vedeta PRIMA TV are nevoie de ajutor! Alexandru Constantin trebuie sa stranga 60.000 EURO pentru tratamentul unei prietene!

Alexandru Constantin, prezentatorul emisiunii Focus Monden, se lupta pentru viata unei prietene. Vedeta PRIMA TV face un apel disperat! Ana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )