Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brancusi ocupa prima pozitie in topul celor mai bine vanduti pictori romani

Adevărul Adevărul,
Brancusi ocupa prima pozitie in topul celor mai bine vanduti pictori romani

Constantin Brancusi se afla pe primul loc in Topul 100 cei mai valorosi pictori romani, aflat la cea de-a doua editie. Tabloul sau Studiu pentru domnisoara Pogany a fost vandut la o licitatie din iunie, la Londra, pentru suma de 1. 400 de euro. continuă pe Adevărul

Zuckerberg conduce topul celor mai bine platiti directori din SUA. Uite cati bani intra in buzunarele lui anual

Cei mai bine platiti zece directori de companii din SUA au castigat fiecare anul trecut pentru prima data peste 100 de milioane de dolari, iar impreuna 4,7 miliarde de dolari. Jumatate din suma aceasta i-a revenit insa celui mai bine platit CEO,.

Topul celor mai valorosi pictori romani

Constantin Brancusi ocupa prima pozitie in Topul 100 cei mai valorosi pictori romani, aflat la cea de-a doua editie, tabloul sau Studiu pentru domnisoara Pogany fiind vandut la o licitatie din iunie, la Londra, pentru suma de 1. 400 de.

Topul celor mai bogate femei din Romania. Veronica Gusa de Dragan conduce in clasament

Veronica Gusa de Dragan, vaduva lui Iosif Constantin Dragan, este cea mai bogata femeie din Romania, potrivit topului Forbes 500 de Miliardari, editia 2013. Ea are o avere acumulata de 550 de milioane de euro.

Castiga 6 MILIOANE de dolari PE ZI. Iata care sunt cel mai bine platiti directori americani

Firma GMI Ratings a realizat un top al celor mai bine platiti zece directori de companii din SUA Acestia au castigat anunl trecut, impreuna, 4,7 miliarde de dolari, jumatate din suma aceasta revenindu-i insa.

Romania sta mai bine decat GERMANIA la acest capitol. Suntem pe locul patru in UE

Daca la nivelul de trai suntem la coada Europei, la capitolul datorii stam chiar mai bine decat nemtii! Suntem pe locul patru in topul tarilor din uniune cu cea mai mica datorile publica, arata.

Ponta: FMI a transmis ca e mai bine sa refacem privatizarea CFR Marfa decat sa fie contestata procedura

Fondul Monetar International le-a transmis autoritatilor de la Bucuresti ca ar fi mai bine sa reia procedura de privatizare a CFR Marfa, decat sa fie una contestata, a declarat miercuri, la TVR 1, premierul Victor Ponta, exprimandu-si speranta ca reprezentantul FMI n-a invatat de la politicienii romani una sa spuna in particular si alta in public, transmite Agerpres.

Topul Forbes al celor mai bogate vedete care nu mai sunt in viata

Michael Jackson si-a recastigat titlul de cea mai bogata vedeta care nu mai este in viata, depasindu-i pe cantaretul Elvis Presley si pe creatorul de benzi desenate Charles Schulz, au anuntat miercuri editorii revistei Forbes.

VIDEO Ea o face bine, cel mai bine

Cea mai tare tipa care coboara cu bicicleta pe teren accidentat. O face bine, mai bine decat multi baieti. Titlul vine de la melodia din clip, She does it right.

FOTO Renault Logan II, in versiune braziliana. Arata mai bine ca noua Dacia Logan?.

Renault Logan II urmeaza sa ajunga pe piata din Brazilia la inceputul lui 2014, atunci cand brazilienii vor lua contact cu un Logan care se diferentiaza de versiunile sale pentru Africa sau Europa. Primele imagini oficiale ale Loganului brazilian, vandut sub marca Renault, infatiseaza o compacta ceva mai premium decat versiunea originala, Dacia Logan. Dupa cum era de asteptat, avand in vedere ca poarta sigla Renault, modelul are botul modificat, aratand aproape identic cu cel al Loganului .

Ce alegeti? iPad Air in fata celor mai bune tablete cu Android

Apple a lansat noua iPad Air, o tableta de 9,7 inci, cu ecran Retina si o greutate mai mica. E noul produs premium din categorie, dar care sunt rivalii ei?.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )