Libnet.ro
UNICEF

21:30

Brasov: Barbatul care a accidentat o femeie insarcinata pe trecerea de pietoni, arestat preventiv pentru 30 de zile

B1 B1,
Brasov: Barbatul care a accidentat o femeie insarcinata pe trecerea de pietoni, arestat preventiv pentru 30 de zile

Soferul are a accidentat o femeie insarcinata pe o trecere de pietoni din localitatea Cristian, judetul Brasov, a fost arestat preventiv, joi. Barbatul s-a prezentat joi dupa-amiaza la Judecatoria Brasov unde. continuă pe B1

Soferul care a spulberat o femeie insarcinata pe trecerea de pietoni era baut bine si isi cauta telefonul care-i cazuse pe jos

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov au anuntat ca au inceput urmarirea penala impotriva soferului pentru vatamare corporal din culpa si conducere in stare de ebrietate.

Brasov: Soferul care a accidentat o femeie gravida, arestat

Soferul care a accidentat o femeie insarcinata pe o trecere de pietoni din localitatea Cristian, judetul Brasov, a fost arestat preventiv, joi, in timp ce bebelusul nascut prin cezariana de urgenta a murit la spital, dupa trei zile, informeaza Mediafax.

Brasov: Femeie insarcinata in COMA, dupa ce a fost lovita de o masina

O femeie insarcinata in opt luni a ajuns in coma la Spitalul Judetean Brasov, luni la pranz, dupa ce a fost lovita de un autoturism pe o trecere de pietoni din localitatea Cristian, informeaza Mediafax.

Accident dramatic. Femeie insarcinata, ranita grav pe o trecere de pietoni

O gravida in 8 luni a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni in localitatea Cristian de un sofer beat. Femeia a fost lovita puternic la cap si a intrat in coma. O ambulanta a dus-o de urgenta la.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )