Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un brazilian care proteja populatiile indigene din Padurea Amazoniana a fost asasinat

Adevărul Adevărul,
Un brazilian care proteja populatiile indigene din Padurea Amazoniana a fost asasinat

Politia braziliana ancheteaza uciderea unui oficial care a lucrat in proiecte de protejare a populatiilor indigene de fermierii si taietorii de lemne care vor sa preia terenul. continuă pe Adevărul

Statele din regiunea amazoniana semneaza un pact pentru protejarea padurii tropicale prin actiuni coordonate

Sapte state din regiunea amazoniana au semnat vineri un pact pentru protejarea cele mai mari paduri tropicale din lume, prin actiuni de raspuns la dezastru coordonate si monitorizare prin satelit, in contextul incendiilor recente care au distrus suprafete uriase, scrie The Japan News, citand Reuters.

La Republica: Terorism: Zece persoane arestate in Abruzzo, care finantau organizatiile radicale din Siria cu banii din evaziune fiscala

Carabinierii si agentii de la Garda Financiara din Aquila au pus in aplicare un mandat de arestare pe numele a zece persoane, cercetate pentru infractiuni fiscale si spalare de bani, in scopul terorismului. Printre acestea - opt tunisieni si doi italieni - se afla si imamul moscheii Dar Assalam din Martinsicuro, in provincia Teramo, si o contabila italianca, scrie Rador, citand La Republica.

Declaratia care l-a scos din minti pe Gheorghe Dinca. Explicatii bizare despre parfumul Luizei Melencu

O declaratie l-a scos din minti pe Gheorghe Dinca in timpul audierilor, audieri la care a participat si avocatul familei Melencu, Tonel Pop. Potrivit avocatului, procurorul de caz care l-a intervievat pe Dinca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )