Libnet.ro
UNICEF

23:45

O brazilianca il poate face invidios si pe Ronaldo. Ce face tanara este incredibil (VIDEO)

B1 B1,
O brazilianca il poate face invidios si pe Ronaldo. Ce face tanara este incredibil (VIDEO)

O brazilianca a devenit celebra in tara sa datorita unui lucru rar intalnit la o femeie. Aceasta este invitata deseori in emisuni in urma carora isi promoveaza. continuă pe B1

Utile: Ce minuni poate face Aloe Vera pentru intreg organismul; Zaharul ne distruge tenul si ne imbatraneste mai repede; Ce boli pot ascunde durerile de burta. Una din ele poate duce la cancer daca nu e tratata

Dieta cu ceapa. Sau cum sa slabesti 6 kg in 5 zile. E adevarat. Cura de slabire ce are la baza ceapa te poate scapa in 5 zile de 6 kg, insa este bine de stiut. Te culci tarziu? Iata care este nivelul tau de inteligenta!Stiai ca ora la care te culci are legatura cu nivelul de inteligenta? Cercetatorii sustin ca oamenii.

Atacul insectelor! 20.000 de albine au urmarit o masina timp de doua zile. Motivul este incredibil

Scene horror in Tara Galiilor. 000 de albine au urmarit o masina timp de doua zile. Motivul este de-a dreptul incredibil.

Leonardo DiCaprio, criticat dur de activistii pentru protectia mediului. Motivul reprosurilor este incredibil

Cunoscutul actor Leonardo DiCaprio a intrat din nou in atentia presei, dupa ce activistii pentru protectia mediului au adus mai multe acuze la adresa sa. Starul de cinema este acuzat de ipocrizie din cauza.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )