Libnet.ro
UNICEF

14:15

Brexit. Conferinta de presa comuna Angela Merkel-Theresa May. Merkel: Marea Britanie are nevoie de timp

Adevărul Adevărul,
Brexit. Conferinta de presa comuna Angela Merkel-Theresa May. Merkel: Marea Britanie are nevoie de timp

Noul premier al Marii Britanii Theresa May s-a deplasat la Berlin, miercuri, pentru o prima discutie cu omologul german Angela Merkel despre procesul de iesire al tarii din Uniunea Europeana. Cei doi lideri au tinut o conferinta de presa comuna la sfarsitul intrevederii, din care lasa de inteles ca Marea Britanie nu va fi presata sa invoce articolul 50 al tratatului de la Lisabona, care ar demara negocierile de iesire, conform The Guardian. continuă pe Adevărul

Theresa May, la Berlin si Paris ca sa discute despre calendarul Brexit

Premierul britanic Theresa May efectueaza, zilele acestea, o vizita oficiala in Germania si Franta, acestea fiind primele sale deplasari in strainatate dupa preluarea functiei, in cursul carora urmeaza sa contureze calendarul Brexit, relateaza France Presse.

Brexit. Donald Tusk i-a transmis Theresei May ca doreste un divort de catifea

Presedintele Consiliului European Donald Tusk i-a transmis marti noului premier britanic Theresa May, intr-o discutie la telefon, ca doreste un divort de catifea intre Uniunea Europeana si Marea Britanie, relateaza AFP.

Theresa May avertizeaza ca Rusia continua sa reprezinte o amenintare cat se poate de reala. Kremlinul denunta o declaratie regretabila

Kremlinul a catalogat marti drept regretabila afirmatia premierului britanic Theresa May potrivit careia Rusia si Coreea de Nord reprezinta amenintari cat se poate de reale, relateaza agentia de presa Reuters, citata de news. ro.

Noul premier al Marii Britanii socheaza in declaratii! Theresa May nu ar ezita sa lanseze un atac nuclear (VIDEO)

Noul premier al Marii Britanii Theresa May a oferit primul sau discurs in fata Parlamentului din noua pozitie pe care o ocupa, aceasta vorbind in contextul votului britanic pentru inoirea celor.

Angela Merkel, discutie telefonica cu presedintele Turciei. Ce au discutat cei doi lideri

Angela Merkel a avut o discutie telefonica luni cu presedintele turc, transmitandu-i acestuia ca Berlinul se opune reintroducerii pedepsei cu moartea in Turcia si ca un astfel de pas va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )