Libnet.ro
UNICEF

05:30

BREXIT. Cotatia aurului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele 24 de luni

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Cotatia aurului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele 24 de luni

Cotatia aurului a crescut vineri la cel mai ridicat nivel din ultimele 27 de luni gratie statului sau de valoare de refugiu in perioade de turbulente. continuă pe România Liberă

Lira sterlina, la cel mai ridicat nivel din 2016

Moneda britanica, lira sterlina, a urcat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs al anului fata de dolar, dupa ce ultimele sondaje de opinie publicate in cursul derularii referendumului din Marea Britanie indicau victoria taberei ce sustine ramanerea tarii in Uniunea Europeana.

MS: Informarile de la SRI, la cel mai inalt nivel de clasificare, doar ministrul Sanatatii are acces la ele

Informarile ministrului Nicolae Banicioiu de catre SRI despre Hexi Pharma nu pot fi confirmate sau infirmate de catre Ministerul Sanatatii, pe motiv ca astfel de date sunt la cel mai inalt nivel de clasificare si numai ministru are acces la.

BREXIT. Victor Ponta: Este cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca rezultatul referendumului din Marea Britanie privind iesirea tarii din UE reprezinta cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene, mentionand ca acum este.

BREXIT. Lira sterlina s-a prabusit la cel mai slab nivel din 1985 incoace

Temerile ca rezultatul votului la referendumul istoric de joi din Marea Britanie va fi in favoarea iesirii tarii din Uniunea Europeana au dus vineri dimineata la o depreciere semnificativa a lirei sterline .

Situatie dramatica a lirei sterline: Moneda britanica a scazut fata de dolar la cel mai mic nivel in ultimii 31 de ani

In asteptrea unui raspuns final in ceea ce priveste soarta Marii Britanii in Uniunea Europeana, desi dupa primele sondaje tabara parasirii UE este in avantaj, lira sterlina a scazut.

BREXIT. Aurul, la cel mai mare pret din ultimii doi ani si jumatate

Cotatia aurului a crescut vineri in urma victoriei partizanilor iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele 27 de luni, gratie statutului sau de valoare.

Primele rapoarte ale bancilor locale dupa Brexit: EUR/RON s-a tranzactionat pentru putin timp la 4,5600

EUR/RON s-a tranzactionat pentru putin timp la 4,5600 cel mai ridicat nivel din martie 2014, atins si la inceputul anului 2016) ca urmare a votului pentru iesirea Marii Britanii din UE. Valoarea este cu vreo 4,5 bani mai mare decat inchiderea de ieri din timpul orarului obisnuit, de 4,5150, cand participantii la piata asteptau un alt rezultat de la referendum in tranzactiile de seara, perechea s-a mutat chiar mai jos), se arata intr-un raport transmis vineri de economistii unei banci comerciale. Totusi, valutele din regiune s-au depreciat si mai mult, ceea ce ar putea sugera ca banca centrala a intervenit pentru a tempera presiunile; datele de saptamana viitoare privind rezervele valutare ale BNR vor oferi mai multa claritate cu privire la acest aspect.

Aurul s-a scumpit semnificativ in urma votului pro-Brexit. Cotatia metalului pretios, la nivelul maxim al ultimilor trei ani si doua luni

Cotatia aurului a crescut semnificativ vineri, dupa votul pro-Brexit, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat o referinta de 172,6048 lei/gram, in crestere cu 10,92 lei, respectiv 6,75%, fata de nivelul de joi. Aceasta este cea mai ridicata cotatie anuntata de BNR in ultimii trei ani si doua luni.

BREXIT, cel mai complex divort politic din istorie. Specialistii nu stiu cand si cum se va finaliza

Decizia Regatului Unit de a iesi din UE reprezinta cel mai complex divort politic din istorie, releva un studiu, realizat la Bruxelles si intitulat Brexit: the worlds most complex divorce begins.

RCS RDS, Orange, Telekom sau Vodafone? Cel mai bun net pe mobil la cartele PrePay

Foarte multi romani folosesc in ziua de azi cartelele PrePay, dar care retea ofera cel mai bun internet? Cele mai importante patru retele din Romania incearca in ziua de azi sa atraga clientii cu oferte din ce in ce mai avantajoase,astfel ca, pentru utilizatorul de rand, gasirea cele mai potrivite oferte PrePayeste o misiune extrem [].

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )