Libnet.ro
UNICEF

09:15

Brigitte Macron, testata pentru COVID-19 dupa ce presedintele Frantei a iesit pozitiv. Ce rezultat a primit prima doamna

B1 B1,
Brigitte Macron, testata pentru COVID-19 dupa ce presedintele Frantei a iesit pozitiv. Ce rezultat a primit prima doamna

Prima doamna a Frantei, in varsta de 67 de ani, a fost testata pentru infectia cu noul coronavirus, dupa ce sotul ei, presedintele Macron a fost diagnosticat cu COVID-19. Sotia acestuia se afla in izolare s. continuă pe B1

Emmanuel Macron vrea referendum. Presedintele Frantei cere o completare in Constitutie

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, este hotarat sa cheme cetatenii la referendum. Oficialul de la Paris vrea ca in Constitutie, sa introduca un articol cu privire la lupta impotriva modificarilor.

Presedintele Frantei, pozitiv cu coronavirus

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a fost testat pozitiv la Covid-19 dupa ce a inceput sa dezvolte simptomele bolii,.

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, testat pozitiv cu COVID

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, s-a infectat cu coronavirus si sta in izolare, astfel ca va lucra de la distanta.

Brigitte Macron, negativ la testul Covid

Brigitte Macron, sotia sefului statului francez, a dat rezultate negative joi la testul de Covid si nu prezinta niciun simptom. Cu toate acestea, ea va ramane in izolare, a declarat cabinetul sau pentru AFP.

Veste buna pentru Pepe, dupa divortul de Raluca Pastrama. Oana Zavoranu sigur va zice: Aha!

A rasarit soarele si pe strada lui Pepe. Dinolo de problemele care s-au ivit pe partea personala, artistului ii merge bine pe alte planuri. Desi sigur n-ar fi vrut, s-a ajuns la vorbele Oanei Zavoranu. Ce se intampla acum cu celebrul artist latino? Pepe a ajuns la vorbele Oanei Zavoranu. Artistul, veste minunata pentru fani .

Emanuel Macron, presedintele Frantei, confirmat pozitiv cu Covid-19

Emanuel Macron va intra sapte zile in izolare dupa ce a fost confirmat cu noul coronavirus in urma u.

Macron este infectat cu noul coronavirus. Cum se simte presedintele francez

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat joi Palatul Elysee.

Ciolos, mesaj pentru PNL dupa ce s-ar fi aflat ca Ludovic Orban vrea din nou premier

Dacian Ciolos a transmis, marti seara, un mesaj liberalilor, dupa ce au aparut informatii ca Ludovic Orban s-a autopropus pentru a fi validat pentru a fi premier desemnat din partea partidelor de dreapta.

Ministrul Mediului cere revocarea presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu, dupa blocarea programului Rabla pentru Electrocasnice

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, cere revocarea din functie a presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu, in contextul amanarii demararii Programului Rabla pentru Electrocasnice, program ce ar fi.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )