Libnet.ro
UNICEF

00:07

Britanicul care traieste un cosmar dupa BREXIT. Mi-e teama pentru viata mea!

Antena3 Antena3,
Britanicul care traieste un cosmar dupa BREXIT. Mi-e teama pentru viata mea!

Un britanic traieste un adevarat cosmar dupa BREXIT si afirma ca se teme pentru viata lui din cauza ca seamana foarte mult cu Boris Johnson. Asemanarea cu fostul primar al Londrei i-a adus numai. continuă pe Antena3

Dupa Brexit, Alianta Pacificului doreste mai multa integrare

Alianta Pacificului, care regrupeaza Chile, Columbia, Peru si Mexicul, a anuntat ieri, in timpul summitului sau de la Puerto Varas Chile), ca are ambitia de a-si strange randurile in fata fantomelor dezintegrarii care au rasarit dupa victoria taberei pro-Brexit la referendumul britanic, informeaza AFP.

Angela Merkel ar putea forta demisia lui Jean-Claude Juncker din fruntea Comisiei Europene, pe fondul diviziunilor europenilor dupa Brexit

Cancelarul german Angela Merkel ar putea decide sa-l inlature pe Jean-Claude Juncker din fruntea Comisiei Europene 'de anul viitor', a declarat un ministru german, care a preferat sa-si pastreze anonimatul, scrie cotidianul conservator britanic The Telegraph, care noteaza ca aceasta miscare ar putea fi inca un semn al adancirii diviziunilor dintre europeni in privinta raspunsului care ar trebui oferit la votul pro-Brexit.

Economia Marii Britanii da semne clare de soc dupa Brexit

Economia britanica da dovezi clare de soc, potrivit ministrului de finante de la Londra, George Osborne. Oficialul a declarat vineri, citat de Bloomberg: Sunt semne clare de soc in perioada care a urmat votului pentru parasirea Uniunii Europene n. r. - Brexit).

Dupa Brexit, furtuna politica. Boris Johnson, tradat de un aliat vechi; Rupert Murdoch, acuzat de implicare in jocurile conservatorilor

Scena politica din Marea Britanie a fost zguduita de votul in favoarea iesirii din Uniunea Europeana dat de cetateni pe 23 iunie. Joi, evenimentele s-au succedat rapid in cadrul Partidului Conservator, care are misiunea ingrata de a desemna un nou prim-ministru. Liderul campaniei pro-Brexit si marele favorit Boris Johnson a iesit din cursa, iar presa britanica relateaza ca la baza deciziei ar sta o tradare al unui aliat de lunga durata.

Mobilizare masiva dupa Brexit: Ce vor primi romanii care se intorc in tara

Romania se mobilizeaza dupa ce britanicii au votat pentru iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana. Mai exact, potrivit Ministrului Muncii, Dragos Pislaru, a anuntat ca pachetul de beneficii.

Dupa Brexit, protectionismul economic va fi bun sau rau pentru Romania?

Un partid nou infiintat readuce in discutia publica protectionismul economic ca masura de incurajare a afacerilor romanesti. Mai ales in contextul Brexit.

Traian Basescu, despre prioritatile Romaniei dupa BREXIT

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, in contextul BREXIT, ca Romania trebuie sa aiba ca prioritati efectele asupra alocariii de fonduri, asupra pietei fortei de munca din.

Site de recrutare din Germania vizitat de sute de mii de britanici dupa Brexit. Ce au de gand sa faca acestia

Un site de recrutare din Germania se pare ca a fost vizitat de sute de mii de britanici dupa ce a avut loc referendumul din Marea Britanie. in urma votului pro Brexit, cel mai recent sondaj arata ca 5%.

Site de recrutare din Germania vizitat de sute de mii de britanici dupa Brexit. Ce au de gand sa faca acestia

Un site de recrutare din Germania se pare ca a fost vizitat de sute de mii de britanici dupa ce a avut loc referendumul din Marea Britanie. in urma votului pro Brexit, cel mai recent sondaj arata ca 5%.

Regina Elisabeta a II-a, primul discurs public dupa Brexit

Regina Elisabeta a II-a a indemnat la calm, in primul discurs public dupa votul pentru Brexit, in deschiderea sesiunii Parlamentului Scotiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )