Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mobilizare masiva dupa Brexit: Ce vor primi romanii care se intorc in tara

B1 B1,
Mobilizare masiva dupa Brexit: Ce vor primi romanii care se intorc in tara

Romania se mobilizeaza dupa ce britanicii au votat pentru iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana. Mai exact, potrivit Ministrului Muncii, Dragos Pislaru, a anuntat ca pachetul de beneficii. continuă pe B1

Consiliu European crucial dupa Brexit. Ce vor decide liderii UE si cat poate trage de timp Marea Britanie

Sefii de stat si de guvern din UE se vor reuni astazi in prima sedinta a Consiliului European, precedat de un summit al liderilor Partidului Popular European, dupa ce britanicii votat, vineri, iesirea din Uniune. Seara va avea loc o cina de lucru la care va participa si premierul britanic, David Cameron, urmand ca miercuri dimineata liderii europeni sa se reuneasca din nou, de aceasta data fara Cameron, pentru stabili pasii de urmat dupa Brexit. Marea intrebare la Bruxelles este daca Marea Britanie va activa repede articolul 50 din Tratatul Uniunii sau va cauta sa traga cat mai mult de timp chiar daca premierul Cameron a dat ca orizont de timp cel tarziu luna septembrie pentru declansarea negocierilor de iesire din UE.

Goldman Sachs si Morgan Stanley dezmint ca isi vor muta birourile la Frankfurt dupa Brexit

Bancile americane de investitii Goldman Sachs si Morgan Stanley au dezmintit miercuri speculatiile potrivit carora intentioneaza sa-si mute operatiunile si personalul de la Londra la Frankfurt, imediat dupa ce vor incepe procedurile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Wimbledon. Spectatorii care au avut bilete pentru 29 iunie vor primi banii inapoi

Organizatorii turneului de tenis de la Wimbledon au anuntat, joi, ca spectatorii care si-au achizitionat bilete pentru partidele de miercuri, 29 iunie, vor primi inapoi contravaloarea acestora.

Proiect: Familiile auditorilor publici externi din cadrul Curtii de Conturi vor primi pensii de urmas

Un proiect de modificare a Legii de functionare a Curtii de Conturi in urma caruia sotii, copiii minori sau cei majori pana la terminarea studiilor ai auditorilor publici externi din cadrul Curtii de Conturi vor primi pensie de urmas, in conditiile.

Sinteza zilei: Romanii care au vazut moartea cu ochii, pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Fostul sef SIE explica etapele unui atentat terorist

Zeci de romani au trait momente de groaza pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, un material marca Observator cu romanii care au fost prinsi, intre.

Adrian Nastase, despre Brexit: Cred ca gresim ocupandu-ne doar de romanii care muncesc in Marea Britanie

Adrian Nastase trage un semnal dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana. Nastase spune ca Romania ar trebui sa-si planifice foarte bine negocierile care vor urma nu doar cu Marea.

MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

Ministerul Afacerilor Externe ii inseamna pe romanii din Marea Britanie sa semnaleze atat autoritatile britanice, cat si Ambasada Romaniei la Londra, in cazul in care.

Autoritatile britanice sunt ingrijorate. Romanii sunt agresati in Marea Britanie, dupa Brexit

Autoritatile britanice sunt ingrijorate de intensificarea atacurilor rasiste contra imigrantilor, dupa referendumul privind Brexit. Potrivit estimarilor, dupa votul de vineri, numarul unor astfel de.

Omul zilei in Europa, in direct la Sinteza zilei. Campanie antiromaneasca revoltatoare dupa BREXIT

Omul zilei in Europa intra in direct, marti seara, la Sinteza zilei, cu Mihai Gadea. Imagini revoltatoare cu romanii din Anglia, jigniti infiorator de britanicii care au votat.

VIDEO Campania lansata de 2 tineri din Cluj a avut un succes nebun, dupa BREXIT: Noi avem un plan: mutati-va in Transilvania

Doi tineri din Cluj au creat o campanie online si incearca sa-i convinga pe britanicii nemultumiti de rezultatele Brexitului sa se mute aici si sa isi deschida afaceri daca vor sa ramana in Uniunea Europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )