Libnet.ro
UNICEF

16:15

Traian Basescu, despre prioritatile Romaniei dupa BREXIT

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre prioritatile Romaniei dupa BREXIT

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, in contextul BREXIT, ca Romania trebuie sa aiba ca prioritati efectele asupra alocariii de fonduri, asupra pietei fortei de munca din. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre situatia Romaniei dupa Brexit: Trei probleme pot aparea pentru romani dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in cadrul emisiunii Dosar de Politician. Cei doi au vorbit despre situatia Romaniei in urma votului de parasire.

Basescu despre Brexit: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie

Fostul presedinte Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, in opinia sa, Marea Britanie nu va avea pierderi majore dupa iesirea din Uniunea Europeana, apreciind ca pierderile vor fi in Europa.

Traian Basescu: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie dupa Brexit

Liderul PMP, fostul presedinte Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, in opinia sa, Marea Britanie nu va avea pierderi majore dupa iesirea din Uniunea Europeana, apreciind ca 'pierderile vor fi in Europa', informeaza Agerpres.

Traian Basescu, atac la ambasadorii romani: in cele mai importante trei capitale europene avem diplomati neprofesionisti (VIDEO)

Fostul sef de stat Traian Basescu este de parere ca tara noastra se descalifica, trimitand diplomati neprofesionisti in cele mai importante capitale europene. El a facut referire la ambasadorii.

Britanicul care traieste un cosmar dupa BREXIT. Mi-e teama pentru viata mea!

Un britanic traieste un adevarat cosmar dupa BREXIT si afirma ca se teme pentru viata lui din cauza ca seamana foarte mult cu Boris Johnson. Asemanarea cu fostul primar al Londrei i-a adus numai.

Rezervele valutare de la Banca Nationala au coborat dupa Brexit cu aproape un miliard de euro

Joi, 30 iunie, rezervele valutare ale Romaniei, gestionate de cei 11 membri ai Comitetului de administrare a rezervelor internationale CARI) scazusera de la 32,67 miliarde de euro la 31. ,2 miliarde euro, cu aproape un miliard, alimentand speculatiile ca pentru a mentine stabil leul, BNR a intervenit in piata si a tinut sub control fluctuatiile leului. Coomunicatul BNR mentioneaza doar intrarile de 979 milioane euro la rezerva reprezentand alimentarea contului Comisiei Europene in principal) si iesirile de aproape doua miliarde de euro 1,922 miliarde euro), fara sa faca vreun comentariu despre curs.

Angela Merkel ar putea forta demisia lui Jean-Claude Juncker din fruntea Comisiei Europene, pe fondul diviziunilor europenilor dupa Brexit

Cancelarul german Angela Merkel ar putea decide sa-l inlature pe Jean-Claude Juncker din fruntea Comisiei Europene 'de anul viitor', a declarat un ministru german, care a preferat sa-si pastreze anonimatul, scrie cotidianul conservator britanic The Telegraph, care noteaza ca aceasta miscare ar putea fi inca un semn al adancirii diviziunilor dintre europeni in privinta raspunsului care ar trebui oferit la votul pro-Brexit.

Economia Marii Britanii da semne clare de soc dupa Brexit

Economia britanica da dovezi clare de soc, potrivit ministrului de finante de la Londra, George Osborne. Oficialul a declarat vineri, citat de Bloomberg: Sunt semne clare de soc in perioada care a urmat votului pentru parasirea Uniunii Europene n. r. - Brexit).

Dupa Brexit, Alianta Pacificului doreste mai multa integrare

Alianta Pacificului, care regrupeaza Chile, Columbia, Peru si Mexicul, a anuntat ieri, in timpul summitului sau de la Puerto Varas Chile), ca are ambitia de a-si strange randurile in fata fantomelor dezintegrarii care au rasarit dupa victoria taberei pro-Brexit la referendumul britanic, informeaza AFP.

Dupa Brexit, furtuna politica. Boris Johnson, tradat de un aliat vechi; Rupert Murdoch, acuzat de implicare in jocurile conservatorilor

Scena politica din Marea Britanie a fost zguduita de votul in favoarea iesirii din Uniunea Europeana dat de cetateni pe 23 iunie. Joi, evenimentele s-au succedat rapid in cadrul Partidului Conservator, care are misiunea ingrata de a desemna un nou prim-ministru. Liderul campaniei pro-Brexit si marele favorit Boris Johnson a iesit din cursa, iar presa britanica relateaza ca la baza deciziei ar sta o tradare al unui aliat de lunga durata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )