Libnet.ro
UNICEF

19:15

Britney Spears a lansat un nou videoclip in care apare alaturi de cei doi copii ai sai!

ADPM ADPM,
Britney Spears a lansat un nou videoclip in care apare alaturi de cei doi copii ai sai!

Este adesea vazuta in compania celor doi fii ai sai, fie ca ii insoteste pe cei mici le meciurile de fotbal, fie ca ii rasfata cu tot soiul de bunatati. Dar legatura dintre Britney Spears si cei doi baieti ai ei, Sean Preston 7 ani) si Jayden James 6 ani), este parca mai evidenta ca niciodata in cel mai recent clip al artistei. Continue reading . continuă pe ADPM

Hot! Britney Spears a lansat videoclipul Ooh La La

Britney Speras a lansat aseara unul dintre cele mai colorate videoclipuri ale sale indelungul carierei, pentru piesa Ohh La La realizata special pentru noul film de animatie The Smurfs 2, care va apare in cinematografe pe 31 Iulie. Videoclipul este unul colorat, jucaus, special pentru copii. In clip, artista apare impreuna cu cei doi copii .

Ellie Goulding a lansat un nou videoclip la single-ul Burn

Ellie Goulding revine in atentia fanilor cu un nou videoclip pentru piesa Burn, material ce va fi inclus pe varianta reeditata a albumului Halcyon, numit Halcyon Days. Clipul a fost filmat pe o pista, iar la final vedem o multime de globuri luminoase si numele lui Ellie intr-un triunghi, spre deliciul fanilor Illuminati. Desi acesta .

VUNK a filmat un nou videoclip, pentru piesa Asa, si?

Trupa VUNK a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa Asa, si?, lansata luna trecuta. Clipul a fost filmat in mai multe locatii din Bucuresti, in regia lui Florin Botea, unul dintre cei mai cunoscuti regizori de videoclipuri din tara. Noul videoclip are o poveste interesanta si amuzanta: membrii trupei VUNK nu sunt personajele principale, .

Autoturismul Ford B-Max, singura achizitie care apare in plus pe declaratia de avere a lui Traian Basescu din 2012

Autoturismul Ford B-max, cumparat de presedintele Traian Basescu in iunie 2012, este singura achizitie care apare in plus in noua declaratie de avere, fata de documentul de anul trecut. Potrivit declaratiei,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )