Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bucuresti: O eleva de 15 ani a disparut in drum spre scoala

B1 B1,
Bucuresti: O eleva de 15 ani a disparut in drum spre scoala

O eleva a Colegiul National Sfantul Sava din Capitala a fost data disparuta. Adolescenta, in varsta de 15 ani, a disparut miercuri, in jur de ora 12. 00, in drum spre scoala, potrivit politistilor. Fata. continuă pe B1

Bucuresti: O eleva de 15 ani, de la Colegiul Sf. Sava din Bucuresti, a disparut in drum spre scoala

O eleva a Colegiul National Sfantul Sava din Capitala a fost data disparuta. Adolescenta, in varsta de 15 ani, a disparut miercuri, in jur de ora 12. 00, in drum spre scoala, potrivit politistilor. Fata.

Duhovnicul elevei de la Colegiul Sf. Sava din Capitala, care a disparut in drum spre scoala, audiat de politisti

Duhovnicul elevei de la Colegiul Sfantul Sava, care a disparut, miercuri, in drum spre scoala, a fost audiat de politisti si a prezentat anchetatorilor continutul unui mail in care fata de 15 ani il anunta ca doreste sa se calugareasca, potrivit unor surse din Politie.

Bucuresti: Eleva de la Liceul Sfantul Sava ar fi plecat de acasa pentru a se calugari. Mama ei crede ca a fost rapita

Duhovnicul elevei de la Colegiul Sfantul Sava, care a disparut, miercuri, in drum spre scoala, a fost audiat de politisti si a prezentat anchetatorilor continutul unui mail in care fata de 15 ani il anunta.

Constanta: Cei cinci elevi care ar fi violat o fata de 15 ani vor fi arestati la domiciliu

Cei cinci elevi constanteni cu varste de 16 si 17 ani acuzati ca la sfarsitul anului trecut ar fi violat o fata de 15 ani vor fi arestati la domiciliu, dupa ce Judecatoria Constanta a inlocuit masura.

Iulia, eleva disparuta de la Colegiul Sf. Sava, obisnuia sa-i lase scrisori mamei sale: ii scria ca o iubeste sau sa o ierte daca mai greseste cateodata

Duhovnicul elevei de la Colegiul Sfantul Sava, care a disparut, miercuri, in drum spre scoala, a fost audiat de politisti si a prezentat anchetatorilor continutul unui mail in care fata de 15 ani il anunta ca doreste sa se calugareasca. De asemenea, Daniel Ionescu, tataal fetei disparute, spune ca fiica sa obisnuia sa ii lase scrisori mamei sale.

Eleva de la Liceul Sfantul Sava ar fi plecat de acasa pentru a se calugari

Duhovnicul elevei de la Colegiul Sfantul Sava, care a disparut, miercuri, in drum spre scoala, a fost audiat de politisti si a prezentat anchetatorilor continutul unui mail in care fata de 15 ani il anunta.

Eleva DISPARUTA de la Colegiul Sf. Sava. Politia Capitalei cere sprijinul cetatenilor pentru gasirea tinerei

O eleva de 15 ani de la Colegiul National Sf. Sava a fost data disparuta dupa ce nu a mai ajuns, miercuri, la scoala. Potrivit politistilor fata ar fi disparut pe drumul spre colegiul aflat in centrul.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )