Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bucuresti. Un tanar a murit dupa ce a fost injunghiat, in cartierul Ferentari

Antena3 Antena3,
Bucuresti. Un tanar a murit dupa ce a fost injunghiat, in cartierul Ferentari

Un elev in varsta de 16 ani a fost ucis, iar un altul a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, pe o strada din cartierul bucurestean Ferentari, dupa ce au fost injunghiati de un tanar, in urma. continuă pe Antena3

Crima in cartierul Ferentari din Bucuresti: Un tanar de 16 ani a fost injunghiat mortal

Un elev in varsta de 16 ani a fost ucis, iar un altul a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, pe o strada din cartierul bucurestean Ferentari, dupa ce au fost injunghiati de un alt tanar, in urma unui conflict spontan, anunta Mediafax, citand Politia Capitalei.

Bucuresti: Un tanar a murit dupa ce a fost injunghiat in timpul unui scandal

Un tanar de 16 ani a fost injunghiat mortal pe o strada din Capitala, iar prietenul sau a ajuns la spital cu o plaga injunghiata. Incidentul a avut loc in cartierul Ferentari, in noaptea de joi spre vineri.

Impact nimicitor la iesirea din Sibiu. Un tanar a murit, dupa ce masina lui s-a rupt in doua la impactul cu un autobuz

Un tanar a murit, iar alte doua persoane au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident petrecut aseara la iesirea din Sibiu. Masina in care se aflau cei trei s-a rupt in doua dupa ce a lovit.

Hunedoara: Un elev de 13 ani a fost injunghiat de un coleg in sala de clasa

Un elev de clasa a VII-a, in varsta de 13 ani, a fost injunghiat miercuri de catre un coleg in sala de clasa, anunta Realitatea Tv. Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut intr-o comuna din Hunedoara, iar atacatorul are probleme psihice.

Un tanar bucurestean de 16 ani a fost injunghiat mortal in inima.

Un elev in varsta de 16 ani a fost ucis, iar un altul a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, pe o strada din cartierul bucurestean Ferentari, dupa ce au fost injunghiati de un tanar, in urma unui conflict spontan, informeaza Politia Capitalei. Primii care au ajuns la locul tragediei au fost paramedicii SMURD, care au gasit un un adolescent in varsta de 16 ani ranit in zona inimii, aflat in stare de inconstienta, si un altul, de 17 ani, cu o taietura la brat. Medicii au incercat timp .

Doi batrani au murit dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Doi batrani, sot si sotie, din orasul Flamanzi din judetul Botosani au murit, vineri seara, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cei doi au intrat intr-un beci din curtea.

19 oameni au murit dupa prabusirea unui avion cu turisti. Imagini infioratoare de la accidentul aviatic din Nepal

19 persoane si-au pierdut viata dupa ce un avion s-a prabusit, la putin timp dupa decolarea de pe aeroportul din capitala Nepalului. Nici unul din cei aflati la bord nu a supravietuit. Printre victime se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2011 seconds )