Libnet.ro
UNICEF

15:15

Bulgaria declara stare de urgenta din cauza crizei coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Bulgaria declara stare de urgenta din cauza crizei coronavirusului

Parlamentul de la Sofia a aprobat vineri instituirea starii de urgenta din cauza crizei coronavirusului, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

AGENTIILE DE PRESA: Negocierile Brexitului de saptamana viitoare la Londra, anulate din cauza crizei coronavirusului

Uniunea Europeana si Regatul Unit au hotarat sa anuleze negocierile cu privire la Brexit prevazute la Londra saptamana viitoare, din cauza crizei noului coronavirus, a anuntat Guvernul britanic intr-un comunicat, relateaza Reuters.

CORONAVIRUS. Bulgaria declara stare de urgenta

UPDATE -Parlamentul de la Sofia a aprobat vineri instituirea starii de urgenta din cauza crizei coronavirusului, relateaza Reuters. Masura este in vigoare pana la data de 13 aprilie. Numarul cazurilor.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19. Victima suferea deja de o alta afectiune in stare avansata

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Femeia in cauza fusese spitalizata marti cu pneumonie severa. Conform.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Stire in curs de.

Guvernul spaniol a decretat stare de alarma din cauza raspandirii coronavirusului: Magazinele si barurile vor fi inchise iar circulatia vehiculelor si a persoanelor poate fi blocata

Premierul spaniol Pedro Sanchez a decretat starea de alarma in toata Spania pentru a opri extinderea coronavirusului. Decide sa aplice aceasta masura a doua oara intr-un regim democratic pentru a.

VIDEO Coronavirus. Zeci de tiruri sunt blocate de la intrarea in orasul Giurgiu pana in vama, dupa ce Bulgaria a declarat stare de urgenta

Zeci de tiruri asteapta la iesirea din Romania, spre Bulgaria, dupa ce Parlamentul tarii vecine a votat declararea starii de urgenta din cauza coronavirusului pana pe 13 aprilie.

Ungaria analizeaza posibilitatea decretarii starii de urgenta din cauza coronavirusului

Comisia ungara de coordonare a masurilor de reactie pentru limitarea coronavirusului a propus miercuri Guvernului Viktor Orban instituirea starii de urgenta, informeaza site-ul HungaryToday. it.

CORONAVIRUS. Estonia declara stare de urgenta

Inca o tara europeana declara stare de urgenta din cauza coronavirusului. Guvernul de la Tallinn a luat aceasta decizie vineri, dupa ce in Estonia au fost raportate 10 noi cazuri confirmate de coronavirus,.

Ungaria a decretat stare de urgenta din cauza coronavirusului. Tara vecina are 13 cazuri confirmate

Autoritatile din Ungaria au decretat, miercuri, stare de urgenta din cauza raspandirii noului coronavirus. 13 cazuri confirmate au fost raportate acolo, in vreme ce in Romania au fost depistati pozitiv 36 de oa.

Toate meciurile din Premier League au fost suspendate din cauza raspandirii coronavirusului

Tot fotbalul de elita din Anglia a fost suspendat cel putin pana la 3 aprilie ca urmare a raspandirii coronavirusului. Toate meciurile din Premier League, meciurile EFL din Super League si cele din Campionatul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )