Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bursa atinge maximul de lichiditate din ultimii doi ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursa atinge maximul de lichiditate din ultimii doi ani

Bursa a crescut cu 0,22%, intr-o piata in care trei deal-uri cu 3,86% din actiunile Fondului Proprietatea FP) si tranzactiile negociate cu titluri SIF Oltenia SIF5), BRD BRD), SIF Moldova SIF2) si Banca Transilvania TLV) au ridicat rulajul la. continuă pe Wall-Street Ro

Dosarele penale din sport: mult zgomot pentru nimic

Dosarele penale care vizeaza fapte de coruptie care au legatura cu sportul au tinut capul de afis al buletinelor de stiri in ultimii cinci ani.

Avem mai multi utilizatori de telefonie mobila decat totalul populatiei: Crestere de peste 200% in ultimii 9 ani

In Romania sunt mai multi utilizatori de telefonie mobila decat totalul populatiei, sustin reprezentantii Autoritatii de Reglementare in Comunicatii care declara ca in ultimii zece ani in tara noastra.

Compania Chevron recunoaste atacul virusului Stuxnet. Cu intarziere de doi ani

Stuxnet, un virus sofisticat care a atacat facilitatile nucleare iraniene in urma cu doi ani, a fost scapat de sub control, facand noi victime. Chevron, una dintre cele mai mari companii americane si unul dintre.

Raiffeisen a depus vineri la DIICOT o plangere penala impotriva directorului agentiei din Sighetul Marmatiei. In ultimii 4 ani banca a inregistrat 119 cazuri de frauda

Raiffeisen Bank a depus vineri la DIICOT o plangere penala privind operatiuni frauduloase descoperite in urma unui control intern la agentia bancii din Sighetu Marmatiei. Potrivit raportului preliminar al Departamentului Anti-frauda al bancii, directorul agentiei si alti angajati au savarsit fapte incriminate de legea penala ca delapidare, fals si uz de fals sau au fost complici la aceste fapte. In urma controlului, comisia disciplinara a decis desfacerea contractelor de munca ale angajatilor implicati, pentru incalcarea normelor si procedurilor interne, precum si pentru incalcarea codului de conduita al angajatilor Raiffeisen Bank, transmit oficialii bancii.

Daniel Constantin: Am gasit la Ministerul Agriculturii cel mai mic buget din ultimii 20 de ani, dar vom reduce TVA la alimente

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a tinut sa reitereze, joi, la lansarea programului de guvernare al USL, ca uniunea va avea in veder reducerea TVA la alimente, chiar daca atunci cand a venit la.

Se schimba legea sanatatii. in doi ani VOR DISPAREA casele de asigurari de sanatate. Cum se reformeaza sistemul

Noua lege a sanatatii va schimba si sistemul de asigurari de sanatate. Deocamdata, autoritatile nu stiu exact cum va functiona sistemul. in teorie insa, isi doresc ca peste 2 ani sa dispara casele de.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )