Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursa din Qatar a pierdut 15 miliarde de dolari, de la inceperea crizei din Golf

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din Qatar a pierdut 15 miliarde de dolari, de la inceperea crizei din Golf

Bursa din Qatar a pierdut aproximativ 15 miliarde de dolari din capitalizarea bursiera, de la inceputul tensiunilor diplomatice din Golf, in 5 iunie, trans and 172;mite Bloomberg, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Samsung va investi peste 18 miliarde dolari in Coreea de Sud

Samsung Electronics intentioneaza sa investeasca cel putin 21. 400 de miliarde de woni 18,63 miliarde dolari) in Coreea de Sud, in productia cipurilor si ecranelor pentru smartphone-uri, transmite Reuters.

Sistemul bancar romanesc a incheiat anul trecut cu un profit net cumulat de 4,15 miliarde lei

Sistemul bancar romanesc a incheiat anul trecut cu un profit net cumlat de 4,15 miliarde lei circa 924 milioane euro), usor sub nivelul din 2015, pe fondul continuarii reducerii costurilor si curatarii bilanturilor, arata datele Raportului anual pe 2016 al Bancii Nationale a Romaniei BNR), citat de surse din presa.

Samsung va investi 18 miliarde dolari in productia de cipuri de memorie

Samsung Electronics, cel mai mare producator mondial de cipuri de memorie, va investi 18 miliarde de dolari pana in 2021 pentru extinderea si modernizarea fabricilor de semiconductori din Pyeongtaek si Hwaseong, in Coreea de Sud, pe fondul majorarii cererii pentru dispozitive mobile, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Samsung estimeaza un profit in crestere cu 72% in T2, la un nou record de 12,11 miliarde dolari

Samsung Electronics a estimat, vineri, un profit operational in crestere cu 72% in trimestrul al doilea, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la un nou nivel record de 14. 000 de miliarde de woni 12,11 miliarde dolari), peste asteptarile.

Samsung promite investitii de peste 18 miliarde dolari in productia de procesoare in Coreea de Sud. Planul ar putea duce la crearea a peste 400.000 de locuri de munca

Samsung Electronics a anuntat investitii totale de 18,6 miliarde dolari in tara de origine pentru extinderea actualelor capacitati de productie si pentru noi capacitati de productie de procesoare. Compania este lider mondial la productia in domeniu si spune ca investitiile vor duce la crearea a 440. 000 de locuri de munca in urmatorii patru ani, incluzandu-le si pe cele de la furnizori, scrie Reuters.

Franta face afaceri de razboi pe axa Iran-Rusia-Siria. Contract de 5 miliarde dolari cu Teheranul pentru livrarea de petrol si gaze

O corporatie condusa de compania franceza Total a semnat cu Iranul un contract pentru gaze, de peste 5 miliarde dolari.

Donald Trump a discutat cu presedintele Egiptului despre crizele din Qatar si Coreea de Nord

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu omologul sau egiptean, Abdel Fattah al-Sisi, in cadrul careia au discutat despre crizele din Qatar si Coreea de Nord.

China deschide catre investitorii straini piata de obligatiuni de 9.000 miliarde dolari

Mult asteptata schema care le va permite investitorilor straini sa cumpere si sa vanda obligatiuni chineze a fost lansata ieri, in cea mai recenta incercare a autoritatilor de la Beijing de a-si deschide pietele financiare si de a atrage capital strain, transmite BBC, conform Agerpres.

Airbus semneaza un contract enorm 22,8 miliarde dolari cu China

Airbus a semnat un acord cadru cu societatea chineza China Aviation Supplies Holding Company CAS) pentru vanzarea a 140 de avioane in valoare totala de 22,8 miliarde de dolari, a anuntat directorul producatorului european, Tom Enders, miercuri, la Berlin, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1981 seconds )