Libnet.ro
UNICEF

14:30

BURSELE DIN LUME Optimism pe piete, in privinta viitorului relatiilor comerciale SUA-China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Optimism pe piete, in privinta viitorului relatiilor comerciale SUA-China

Bursele din Europa au crescut ieri, dupa ce presedintele american Donald Trump a declarat ca este optimist cu privire la sansele rezolvarii disputei comerciale cu China. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Revine optimismul investitorilor europeni

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv ieri, in contextul in care investitorii au redevenit optimisti cu privire la detensionarea relatiilor comerciale dintre SUA si China.

BURSELE DIN LUME Temeri pe pietele europene

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, pe fondul temerilor legate de incetinirea cresterii economiei mondiale.

BURSELE DIN LUME Sectorul tehnologic impulsioneaza pietele europene

Bursele din Europa au incheiat in crestere ultima zi a saptamanii trecute, pe fondul evolutiilor din sectorul tehnologic.

VIDEO India se pregateste pentru una dintre cele mai scumpe nunti din lume

India se pregateste pentru una dintre cele mai scumpe nunti din lume. Pe 12 decembrie, cel mai bogat om din Asia, urmeaza sa-i dea m fiicei sale Isha, fiului miliardarului Ajay Piramal, Anand, scrie time. com.

Povestea barbatului care a vizitat de doua ori toate tarile din lume: Am mers cu autostopul. Aveam doar un rucsac si putini bani

Babis Bizas, un barbat de 64 de ani din Grecia, a inceput sa calatoreasca in 1976, cand avea 22 de ani. De atunci, a vazut toate cele 195 de tari ale lumii de cate doua ori. Perfomanta lui este si mai r.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )