Libnet.ro
UNICEF

23:15

Business report: Cum au fost obligate cele mai multe firme din Romania sa creasca salariile; Arin Stanescu, administratorul judicar al fostelor combinate Mechel: Am trimis o lada de documente catre Directia Antifrauda; Pretul carburantilor a cazut sub pr

Hotnews Hotnews,
 Business report: Cum au fost obligate cele mai multe firme din Romania sa creasca salariile; Arin Stanescu, administratorul judicar al fostelor combinate Mechel: Am trimis o lada de documente catre Directia Antifrauda; Pretul carburantilor a cazut sub pr

Romgaz si Petrom vor sa livreze gaz Republicii Moldova. Romgaz si Petrom au inaintat cate o oferta companiei de stat din Republica Moldova pentru livrarea de gaze prin conducta Iasi - Ungheni, a precizat Departamentul pentru. BERD crediteaza Petrom cu 200 milioane de dolari. Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a aranjat un imprumut sindicalizat in valoare de 200 de milioane de dolari pentru compania petroliera. continuă pe Hotnews

Terenurile agricole din judetele Timis, Vaslui si Arad au inregistrat cele mai multe oferte de vanzare

Terenurile agricole din judetele Timis, Vaslui si Arad au inregistrat cele mai multe oferte de vanzare de la inceputul anului si pana in prezent, iar suprafata cea mai mare de teren pentru care s-a depus o oferta de vanzare-cumparare este de aproape 74 de hectare, potrivit datelor furnizate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), citate de Agerpres.

Peste 20.000 de locuri de munca, disponibile joi in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

Peste 20. 000 de locuri de munca sunt disponibile, joi, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe locuri de munca se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi, A .

Un roman din doi a semnat pentru prezidentiabili. Cine este candidatul cu cele mai multe semnaturi

Conform listelor, unul din doi romani cu drept de vot a semnat pentru unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale. Cei 14 inscrisi in cursa pentru prezidentiale au strans impreuna peste 7 milioane de.

Utile: Cele mai eficiente metode naturale de intarire a sistemului imunitar; Tratament inovativ pentru osteoartrita, cu refacerea partiala a genunchiului; Ce boli poti sa ai daca ti se strica dintii repede

Boala silentioasa care vine din paine. Cum stii daca o ai?Este una dintre cele mai comune boli din lume, insa in multe cazuri este asimptomatica. O anemie care. Suplimentele de fier administrate in timpul sarcinii ar putea influenta riscul de autism. Suplimentele de fier administrate viitoarelor mame in timpul sarcinii.

Peste 600 de cutremure, produse in 36 de ore in California: Cele mai puternice au avut magnitudinea de 3,8 grade

Regiunea Mammoth Lakes, cu cea mai intensa activitate vulcanica dinstatul american California, a fost zguduita in mai putin de 36 de ore de peste 600 de cutremure de magnitudine mica, scrie LA Times. Seri.

Accident mortal: o maramuresanca a murit dupa ce i-au explodat in mana mai multe cartuse

O femeie din Maramures a murit dupa ce i-au explodat in mana mai multe cartuse. Ea a gasit munitia intr-un garaj in care a facut curatenie si a crezut ca este vorba de mai multe capse.

UPDATE Accident mortal: O maramuresanca a murit dupa ce i-au explodat in mana mai multe cartuse

O femeie din judetul Maramures a murit dupa ce i-au explodat in mana mai multe cartuse. Ea a gasit munitia intr-un garaj in care a facut curatenie si a crezut ca este vorba de mai multe capse.

Telekom Romania face angajari in mai multe orase din tara

Reprezentantii companiei Telekom, rezultata in urma unui proces de rebranding comun al Cosmote Romania si Romtelecom, fac in urmatoarea perioada angajari in mai multe orase din tara.

Citim in iarba, evenimentul care ii indeamna pe iubitorii de lectura sa se bucure de cele mai frumoase titluri la iarba verde

Duminica, 28 septembrie, are loc cea de- a treia editie a evenimentului Citim in iarba, in Parcul Herastrau din Capitala. Iubitorii de lectura pot participa la eveniment inarmati cu cele mai interesante carti, de care se pot bucura la iarba verde de la ora 10. 00 pana la ora 20. Intrarea la eveniment este gratuita, iar participantii pot imprumuta carti din biblioteca organizata in aer liber in parcul bucurestean.

Robert Turcescu, interviu exclusiv B1 TV: Traiesc cele mai frumoase zile de dupa nasterea copilului meu (VIDEO)

Robert Turcescu a oferit un interviu si pentru B1 TV, dupa ce miercuri a vorbit si pentru Romania TV, reiterand faptul ca se simte eliberat si precizand ca traieste cele mai frumoase zile de dupa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )