Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bustul lui Sergiu Nicolaescu va fi dezvelit de Mos Nicolae

Adevărul Adevărul,
Bustul lui Sergiu Nicolaescu va fi dezvelit de Mos Nicolae

Bustul lui Sergiu Nicolaescu va fi, dezvelit de Mos Nicolae, in apropiere de cinetamograful din Targu Jiu care poarta numele marelui oim de film. continuă pe Adevărul

in asteptarea lui Mos Nicolae, sfantul-pedagog. Vorbele care pot alina un copil la care Mosul nu ajunge. Interviu cu parintele Eugen Tanasescu

Prima bucurie a lunii este venirea lui Mos Nicolae, cel care se strecoara in case in noaptea de 5 spre 6 decembrie si lasa in ghetute cadouri pentru cei mai cuminti copii. Daca lasa in schimb vreo nuielusa, asta trebuie sa va puna serios pe ganduri. De unde vine aceasta traditie populara si care este locul ei in educatia celor mici vorbim cu parintele Eugen Tanasescu, blogger Adevarul.

Concert Irina Loghin, oferit de un mall din Buzau in ziua de Mos Nicolae

Mos Nicolae o aduce anul acesta, intr-un mall din orasul Buzau, pe cunoscuta interpreta de muzica populara Irina Loghin.

Orasenii cheltuiesc 290 de lei pentru cadouri de Mos Nicolae

In jur de 81,8% dintre bucurestenii si orasenii din orasele de peste 100. 000 de locuitori ofera cadouri de Mos Nicolae, acestia cheltuind in medie aproape 290 de lei, potrivit unui studiu realizat de Mednet Marketing Research Center.

FOTO Nuielusele lui Mos Nicolae au impanzit centrul orasului

Nuielusele de Mos Nicolae au inceput sa fie comercializate in Arad. Preturile acestora pornesc de la 3 lei si ajung pana la 20 lei, in functie de ornament.

Duckadam va imparti cadouri de Mos Nicolae in Dambovita

Urban Titu, o echipa din Liga a III a, vrea sa impresioneze la capitolul imagine si va aduce un Mos Nicolae special pentru copii de la centrul de juniori. Pustii vor primi cadouri de la fosta glorie a Stelei, Helmut Duckadam.

Cadou muzical de Mos Nicolae.

Vineri, 6 decembrie, de la ora 19. 00, Mos Nicolae soseste si la Sala Radio pentru a aduce un dar artistic melomanilor bucuresteni: un concert perfect de sarbatori pe muzica unor compozitori germani care au nascut legende Brahms si Wagner in interpretarea Orchestrei Nationale Radio. Surpriza va fi sporita de prezenta dirijorului Cristian Mandeal la pupitru si de participarea pianistei Oxana Corjos, artista distinsa cu mai multe premii si care a sustinut de curand un concert .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )