Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cadavrul unui fotomodel din Rusia, gasit intr-o valiza in portul Rimini

Antena3 Antena3,
Cadavrul unui fotomodel din Rusia, gasit intr-o valiza in portul Rimini

Descoperire socanta in apele portului Rimini. Pe 25 martie, cadavrul unui fotomodel din Rusia a fost gasit intr-o valiza. Procurorii au stabilit ca aceasta nu a fost ucisa, ci a murit din cauza. continuă pe Antena3

Parchetul polonez pune sub acuzare doi controlori de trafic din Rusia care ar fi provocat intentionat prabusirea avionului in care se afla ex-presedintele Lech Kaczynski

Parchetul polonez a anuntat luni ca va pune sub acuzare mai multi controlori de trafic aerian din Rusia, acuzati ca au provocat in mod voit prabusirea avionului prezidential la Smolensk, in 2010, in urma careia au murit 96 de oameni, printre care presedintele Lech Kaczynski, scrie AFP.

Michael FLynn nu a declarat veniturile de la o televiziune si de la o firma din Rusia

Michael Flynn, fost consilier pentru securitate nationala al presedintelui american Donald Trump, nu a trecut in formularul de declaratie financiara pe februarie platile primite de la o retea de televiziune din Rusia si de la o alta firma ruseasca, arata documente date publicitatii sambata de Casa Alba, potrivit Agerpres.

Surse: Romania blocheaza livrarea unor avioane de lupta MiG-29 din Rusia pentru Serbia

Romania si Bulgaria blocheaza trecerea prin spatiul lor aerian a unor avioane de lupta MiG-29, pe care Rusia ar trebui sa le livreze Serbiei, anunta miercuri surse citate de presa de la Belgrad.

Autorul atacului din Rusia, surprins de camerele de supraveghere. Presa rusa a publicat imaginea presupusului atacator

Presa rusa a publicat, luni, o prima fotografie cu autorul atacului de la una din statiile de metrou din orasul Sankt Petersburg. Potrivit imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere, barbatul ar fi lasat o servieta plina cu explozibili intr-o garnitura de metrou.

Biserica Ortodoxa din Rusia se pronunta cu privire la inhumarea corpului lui Lenin

Trupul lui Lenin, imbalsamat si aflat la mausoleul situat in Piata Rosie din Moscova, trebuie inhumat, potrivit unor declaratii ale mitropolitului Ilarion de Volokolamsk, seful Departamentului sinodal pentru relatii externe al Bisericii Ortodoxe Ruse. Aceasta decizie vine cu o intarziere de “un sfert de secol, mai spune biserica rusa, potrivit portalului Newsru. com.

Povestea uluitoare a unui dezertor din timpul Razboiului Rece. Socul urias pe care l-a avut cand a vazut pentru prima data un supermarket din Occident

Viktor Ivanovich Belenko este un nume celebru al Razboiului Rece, dupa ce in 1976 a fugit din Uniunea Sovietica, la bordul unui Mig-25 si a dezertat in Statele Unite. SUA nu doar ca a pus mana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )