Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cainii neadoptati in 14 zile vor fi eutanasiati. Maidanezii mai pot fi tinuti in adaposturi daca sunt resurse

Adevărul Adevărul,
Cainii neadoptati in 14 zile vor fi eutanasiati. Maidanezii mai pot fi tinuti in adaposturi daca sunt resurse

Comisiile de Administratie si Juridica au adoptat luni un proiect care prevede ca maidanezii tinuti in padocuri care in termen de 14 zile nu sunt revendicati sau adoptati sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea daca dispun de resurse pentru a mai pastra animalele in padocuri. continuă pe Adevărul

Cainii neadoptati in 14 zile vor fi eutanasiati. Mai pot fi tinuti in adaposturi daca sunt resurse

Comisiile de Administratie si Juridica au adoptat luni un proiect care prevede ca maidanezii tinuti in padocuri care in termen de 14 zile nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea daca dispun de resurse pentru a mai pastra animalele in padocuri.

Comisiile parlamentare: Cainii neadoptati in 14 zile sa fie eutanasiati

Comisiile parlamentare au stabilit, luni, un termen de 14 zile in care cainii fara stapan sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati. Edilii au.

Comisiile parlamentare au dat verdictul. Cainii neadoptati in 14 zile, eutanasiati

Comisiile parlamentare au stabilit, luni, un termen de 14 zile in care cainii fara stapan sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea daca dispun de.

UPDATE Sorin Oprescu: Maidanezii neadoptati in termen de 7 zile vor fi eutanasiati. Din textul noii legi va fi eliminata sintagma reintoarcere in teritoriu

Noua lege privind cainii maidanezi ar urma sa prevada eutanasierea animalelor: Daca dupa 7 zile cainele nu este revendicat si nici adoptat atunci se eutanasiaza, a declarat luni Sorin Oprescu, prezent la sedinta Comisiei Juridice din Camera Deputatilor. De asemenea, sintagma reintoarcere in teritoriu va disparea din textul noii legi, a anuntat primarul Capitalei: Reteritorializarea lor nu este absolut deloc in regula. Surse parlamentare declarasera, anterior, pentru Hotnews. ro, ca legea cainilor comunitari va fi modificata luni de catre Comisia Juridica si va fi adoptata in cursul acestei saptamani de catre Camera Deputatilor.

Comisia Parlmentara: S-a prelungit termenul de eutanasiere pentru cainii neadoptati de la sapte la 14 zile

Comisiile parlamentare au stabilit, luni, un termen de 14 zile in care cainii fara stapan sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea daca dispun de resurse pentru a mai pastra animalele.

Legea maidanezilor a fost votata in Parlament: Cainii fara stapan vor fi eutanasiati dupa 14 zile (VIDEO)

Parlamentul a votat, marti, proiectul de lege privind cainii comunitari in forma adoptata de Comisiile juridica si de administratie publica. Legea prevede prelungirea de la 7 la 14 zile lucratoare a.

Eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile a fost adoptata de camera Deputatilor. ...

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de 14 zile in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea, informeaza Mediafax. CITITI SI: Soarta cainilor maidanezi a fost decisa. ONG-urile nu au fost primite la votul legii privind cainii fara stapan Amendamentul a fost adoptat cu majoritate de voturi, dupa ce .

Eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile, adoptata de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de 14 zile in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii.

Deputatii au votat amendamentul privind eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de 14 zile in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt.

Consilierii Generali au votat ca maidanezii sa fie eutanasiati in 7 zile de la prindere: Comisiile parlamentare stabilisera un termen de 14 zile

Consilierii Generali ai Capitalei au decis, marti, ca maidanezii sa fie eutanasiati in 7 zile de la prindere. Decizia vine dupa ce, luni seara, comisiile parlamentare au decis un termen de 14 zile in acest sens,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )