Libnet.ro
UNICEF

12:01

Calendarul examenului de bacalaureat 2018 ce incepe luni

Hotnews Hotnews,
 Calendarul examenului de bacalaureat 2018 ce incepe luni

Prima sesiune a examenului national de Bacalaureat 2018 incepe luni, 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana proba A), potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educatiei Nationale. Conform calendarului aprobat prin ordin de ministru, proba va continua in data de 13 februarie si va fi urmata de evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna 14 - 15 februarie). continuă pe Hotnews

Prima sesiune a bacalaureatului din acest an incepe luni, cu evaluarea competentelor de comunicare orala in limba romana

Prima sesiune a examenului national de bacalaureat va incepe luni cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana proba A), conform calendarului aprobat prin ordin al ministrului Educatiei Nationale, transmite Agerpres. Proba va continua si pe data de 13 februarie, ea fiind urmata de evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, in 14-15 februarie.

Bacalaureat 2018. Luni incep probele de evaluare a competentelor

Evaluarea competentelor lingvistice si digitale din cadrul examenului national de Bacalaureat va incepe luni cu evaluarea competentelor lingvistice la Limba Romana. Urmatoarea proba va fi sustinuta la Limba Materna.

Bacalaureat 2018: cand incep examenele

Examenele pentru Bacalaureat 2018 debuteaza la mijlocul lunii februarie. Primul va fi pentru evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Bacalaureat 2018 incepe cu proba pentru competente lingvistice pentru limba romana. Calendarul anuntat de ministerul Educatiei Nationale arata ca proba va continua pe 13 februarie si va fi urmata de evaluarea competentelor lingvistice [].

Bacalaureat 2018. Evaluarea competentelor va incepe luni, 12 februarie. Iata calendarul complet al examenelor

Evaluarea competentelor va incepe luni, 12 februarie, cu proba orala la limba romana si va continua si marti, 13 februarie. in zilele de 16 februarie, 19 februarie si 20.

BACALAUREAT 2018. Primele probe vor avea loc luni, 12 februarie

Evaluarea competentelor va incepe luni, 12 februarie, cu proba orala la limba romana si va continua si marti, 13 februarie. in zilele de 16 februarie, 19 februarie si 20.

Bacalaureat 2018 Ministerul Educatiei: Probele sunt monitorizate audio-video

Probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale din cadrul examenului national de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2018) se vor desfasura in perioada 12-22 februarie 2018. Sunt asteptati sa participe cei peste 177. 000 de elevi din clasele a XII-a si a XIII-a, dar si absolventi din promotiile anterioare, informeaza duminica Ministerul Educatiei Nationale.

Jocurile Olimpice de iarna 2018. Cine este prima campioana olimpica de la Pyeongchang

Jocurile Olimpice de iarna 2018. Suedeza Charlotte Kalla a castigat, sambata, prima medialie de aur acordata la actuala editie a Jocurilor Olimpice de iarna, impunandu-se in proba de schiatlon 15 kilometri de.

JO 2018: Programul de luni al sportivilor romani

In a patra zi de la deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de iarna 2018 9-25 februarie) vor putea fi vazuti patru sportivi romani. Ania Caill schi alpin - slalom urias), Raluca Stramaturaru sanie, simplu feminin), Cornel Puchianu biatlon - 12,5 km urmarire masculin) si Daniela Haralambie sarituri cu schiurile - trambulina normala) vor evolua luni, la PyeongChang.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )