Libnet.ro
UNICEF

09:15

Campania electorala din SUA: Destul!, ii transmite Condoleezza Rice lui Donald Trump

România Liberă România Liberă,
Campania electorala din SUA: Destul!, ii transmite Condoleezza Rice lui Donald Trump

Destul! Donald Trump nu ar trebui sa fie presedinte. Ar trebui sa se retraga. Ca republicana, sper sa sprijin pe cineva care are demnitatea si statura pentru cea mai inalta functie in cea mai mare democratie din lume, a declarat sambata Condoleezza Rice, fosta secretar de stat sub presedintia lui George W. Bush. continuă pe România Liberă

O companie din SUA a inventat lenejeria intima care se lipeste de corp (VIDEO)

O companie din SUA a gasit o solutie care le va ajuta pe femei sa scape de grija faptului ca tivul de la lenjeria intima li se vede prin fusta. Firma Shibue Couture a inventat lenejeria intima care se lipeste de.

Mike Tyson, la Sinteza Zilei: Cu cine va vota la alegerile prezidentiale din SUA

Intrebat cu cine voteaza la prezidentialele din SUA, Mike Tyson a avut un raspuns mai putin obisnuit. imi place Donald Trump, dar nu pot sa votez. il stiu de o viata, stiu ca e.

Barack Obama a votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA

Presedintele Barack Obama a votat anticipat, vineri, pentru alegerea succesorului sau, relateaza Reuters. El a votat in orasul sau natal, Chicago, din statul Illinois, pe care l-a reprezentat in Senatul SUA inainte de a castiga primul mandat la Casa Alba. in actuala campanie electorala, el o sustine activ pe Hillary Clinton, candidata la presedintia SUA din partea Partidului Democrat, precizeaza Agerpres.

Prezidentialele din SUA: Dezvaluirile Wikileaks o pun in dificultate pe Hillary Clinton. Sustinatorii lui Sanders, suparati de comentariile legate de Wall Street

Suporterii fostului candidat democrat Bernie Sanders si-au exprimat sambata furia si sentimentul ca au avut dreptate, dupa dezvaluirile Wikileaks de vineri, referitoare la comentarii facute de Hillary Clinton la adresa bancilor si coprporatiilor, care par sa confirme sprijinul acordat de aceasta comertului global si tendinta de a proteja Wall Street, transmite Reuters.

Peste 150 de lideri republicani si-au retras sprijinul pentru Donald Trump, candidat la prezidentialele din SUA: Care sunt declaratiile controversate ale magantului din cauza carora au luat aceasta decizie

Donald Trump a pierdut, in ultimul an, sprijinul a peste 150 de lideri republicani. Totul, din cauza declaratiilor sale controversate. Peste 40 de membri ai partidului au luat distanta fata de magnat doar.

Urmarile consumului de heroina. Imagini socante surprinse pe o strada din SUA - VIDEO

Un video socant a devenit viral pe retelele de socializare. in el apar doi batrani din Memphis, Statele Unite, care zac pe strada, dupa ce au consumat heroina. Imaginile au fost postate live pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )