Libnet.ro
UNICEF

18:00

Campionii mondiali ai Germaniei, apel pentru ajutorarea refugiatilor

România Liberă România Liberă,
Campionii mondiali ai Germaniei, apel pentru ajutorarea refugiatilor

Fotbalistii Bastian Schweinsteiger, Jerome Boateng, Mesut Ozil si Toni Kroos, campioni mondiali in 2014 cu reprezentativa Germaniei, precum si Ilkay Gundogan au participat la o campanie ce indeamna la ajutorarea refugiatilor din Orientul Apropiat care au ajuns in aceasta tara. continuă pe România Liberă

Germania: Apel al campionilor mondiali pentru ajutorarea refugiatilor

Fotbalistii Bastian Schweinsteiger, Jerome Boateng, Mesut Ozil si Toni Kroos, campioni mondiali in 2014 cu reprezentativa Germaniei, precum si Ilkay Gundogan au participat la o campanie ce indeamna la ajutorarea refugiatilor din Orientul Apropiat care au ajuns in aceasta tara.

Patriarhie: Chiar daca refugiatii sunt de alt neam si credinta, ne vom implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in Romania

Patriarhia Romana se va implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in tara si, totodata, va sprijini autoritatile romane in cazul in care Romania va gazdui refugiati, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al institutiei, Constantin Stoica.

Patriarhie: Ne vom implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in Romania

Patriarhia Romana se va implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in tara si, totodata, va sprijini autoritatile romane in cazul in care Romania va gazdui refugiati, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al institutiei, Constantin Stoica.

Patriarhie: Ne vom implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in Romania

Patriarhia Romana se va implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in tara si, totodata, va sprijini autoritatile romane in cazul in care Romania va gazdui refugiati, a declarat, miercuri,.

Germania dezvaluie un plan pentru criza refugiatilor

Germania va dezvalui pe 24 septembrie un pachet cuprinzator de masuri prin care sa faca fata crizei refugiatilor, care se intensifica, a anuntat luni cancelarul Angela Merkel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )