Libnet.ro
UNICEF

23:01

Cancelarul Austriei: UE are nevoie de un nou tratat si de sanctiuni pentru incalcarea normelor democratice

Hotnews Hotnews,
 Cancelarul Austriei: UE are nevoie de un nou tratat si de sanctiuni pentru incalcarea normelor democratice

Uniunea Europeana are nevoie de un nou tratat comunitar, care sa eficientizeze procesul decizional si sa prevada sanctiuni dure pentru tarile care incalca normele statului de drept si principiile democratice, propune cancelarul Austriei, Sebastian Kurz. continuă pe Hotnews

Cancelarul Austriei: UE are nevoie de un nou tratat si de sanctiuni pentru incalcarea normelor democratice

Uniunea Europeana are nevoie de un nou tratat comunitar, care sa eficientizeze procesul decizional si sa prevada sanctiuni dure pentru tarile care incalca normele statului de drept si principiile democratice, propune cancelarul Austriei, Sebastian Kurz.

Cancelarul Austriei vrea sanctiuni dure pentru statele UE care incalca principiile statului de drept! Kurz: De la Tratatul de la Lisabona, multe s-au schimbat in Europa

Sebastian Kurz, cancelarul Austriei, sustine Uniunea Europeana are nevoie de un nou tratat comunitar, care sa prevada sanctiuni dure pentru statele membre ce incalca principiile statului de drept si ale.

Cancelarul Austriei vrea un nou tratat pentru UE

Tratatul aflat la baza Uniunii Europene trebuie actualizat in asa fel incat sa includa sanctiuni impotriva statelor membre care incalca reglementarile in materie de datorie publica, migratie si democratie, spune cancelarul austriac Sebastian Kurz.

Gabriel Oprea: Societatea romaneasca de azi ARE NEVOIE de un partid ca UNPR

Societatea romaneasca actuala are nevoie de un partid ca UNPR, trebuie sa se intoarca la valorile fundamentale care o definesc, iar Dumnezeu, Onoarea si Patria reprezinta credintele UNPR, a precizat.

Jean-Claude Juncker afirma ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a declarat joi ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban, premierul ungar, abordand un ton amiabil fata de Ungariei, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei Dpa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )