Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel: Intentionez sa raman sefa Executivului german pentru inca patru ani

România Liberă România Liberă,
Cancelarul Germaniei, Angela Merkel: Intentionez sa raman sefa Executivului german pentru inca patru ani

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca intentioneaza sa continue in pozitia de sefa a Executivului german si in urmatorii patru ani. continuă pe România Liberă

Angela Merkel: Brexitul si alegerile din Franta mi-au schimbat perspectiva asupra Uniunii Europene

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat an cadrul unui miting electoral ca decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana si victoria electorala a lui Emmanuel Macron i-au schimbat opinia asupra blocului comunitar, subliniind ca merita luptat pentru o Europa mai puternica, informeaza Reuters.

Martin Schulz o critica aspru pe Angela Merkel pe tema politicii europene: Vom ramane de caruta

Martin Schulz a acuzat-o pe cancelarul german Angela Merkel ca a decis deschiderea frontierelor Germaniei in 2015, momentul cand un numar foarte mare de refugiati s-au indrepat catre vest pe.

Angela Merkel: Brexitul si alegerile din Franta mi-au schimbat perspectiva despre UE. Am inteles merita sa luptam pentru Europa

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, sambata, ca decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana si alegerea lui Emmanuel Macron ca presedinte al Frantei i-au schimbat modul in care priveste blocul comunitar, astfel ca merita sa lupte pentru o Europa mai puternica.

Germania: Angela Merkel spune ca intentioneaza sa ramana cancelar pentru inca patru ani

Sefa Executivului de la Berlin, Angela Merkel, a declarat intr-un interviu difuzat duminica de televiziunea germana ARD ca intentioneaza sa continue in functia de cancelar al Germaniei si in urmatorii patru ani, in contextul in care se intensifica pregatirile pentru alegerile legislative federale care vor avea loc pe data de 24 septembrie, transmite DPA.

Relatiile cu Trump raman esentiale: Macron si Merkel, viziuni comune privind relatia cu SUA

Cancelarul Germaniei Angela Merkel si presedintele Frantei Emmanuel Macron au declarat joi ca mentinerea unei relatii sanatoase cu presedintele american Donald Trump ramane esentiala, indiferent de.

Viitorul financiar al UE: Macron si Merkel pledeaza pentru crearea unui ministru european de Finante

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron si cancelarul Germaniei, Angela Merkel au pledat joi in cadrul unei intalniri de la Palatul Elysee din Paris, pentru intensificarea cooperarii bilaterale,.

Emmanuel Macron o pune pe Angela Merkel intr-un con de umbra

In spatele zambetelor ce insotesc redinamizarea relatiei franco-germane, incepe sa se contureze o relatie de rivalitate intre presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si cancelarul federal german, Angela Merkel, in ceea ce priveste rolul de lider al Europei.

Anunt important al cancelarului german Angela Merkel. E oficial!

Angela Merkel a declarat intr-un interviu transmis duminica de televiziunea germana ca intentioneaza sa continue in pozitia de cancelar al Germaniei si in urmatorii patru ani, in.

Angela Merkel, criticata pentru politica privind refugiatii

Martin Schulz, candidatul Partidului Social-Democrat SPD) la postul de cancelar al Germaniei, a criticat-o pe Angela Merkel ca a deschis frontierele pentru reguziati si pentru atitudinea prea dura in sfera regulilor bugetare, motivand ca politicile au sabit au slabit tara.

VIDEO Angela Merkel: Germania nu se lasa santajata de Turcia

Cancelara Angela Merkel a fost invitata unei emisiuni de interviuri a ARD, televiziunea publica germana. Sefa guvernului german s-a referit la cateva dintre chestiunile actuale, intre care summitul G20 de la Hamburg, campania electorala interna si disputa cu Turcia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )