Libnet.ro
UNICEF

21:00

Angela Merkel: Brexitul si alegerile din Franta mi-au schimbat perspectiva asupra Uniunii Europene

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel: Brexitul si alegerile din Franta mi-au schimbat perspectiva asupra Uniunii Europene

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat an cadrul unui miting electoral ca decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana si victoria electorala a lui Emmanuel Macron i-au schimbat opinia asupra blocului comunitar, subliniind ca merita luptat pentru o Europa mai puternica, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Angela Merkel: Brexitul si alegerile din Franta mi-au schimbat perspectiva despre UE. Am inteles merita sa luptam pentru Europa

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, sambata, ca decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana si alegerea lui Emmanuel Macron ca presedinte al Frantei i-au schimbat modul in care priveste blocul comunitar, astfel ca merita sa lupte pentru o Europa mai puternica.

Angela Merkel: Brexit-ul si alegerile din Franta mi-au schimbat perspectiva asupra Europei

In cadrul unui discurs tinut in campania pentru alegerile legislative din Germania, Angela Merkel a facut o confesiune despre cum ultimele scrutine din Uniunea Europeana i-au schimbat viziunea privind.

Angela Merkel: Nu am nimic impotriva unui buget al zonei euro

Cancelarul german Angela Merkel a declarat joi, la Paris, ca nu are nimic impotriva unui buget al zonei euro si considera ca putem discuta despre un ministru european al Finantelor, intrebata de ziaristi cum comenteaza propunerile presedintelui francez Emmanuel Macron, scrie AFP.

VIDEO. Presedintele Macron, intalnire cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel: Parisul si Berlinul afiseaza imaginea unui cuplu european solid

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au discutat, joi, la Paris, in deschiderea reuniunii Consiliului ministerial franco-german, reuniune ce coincide cu o vizita a presedintelui american Donald Trump.

Ministrul german de Externe, Sigmar Gabriel, sustine ca Angela Merkel este vinovata pentru violentele de la Hamburg: Ea poarta responsabilitatea politica pentru organizarea si desfasurarea summitului G-20

Seful diplomatiei germane, Sigmar Gabriel, sustine ca Angela Merkel este responsabila pentru violentele din timpul summitului G-20.

O mama din Franta si-a ucis trei dintre copii imediat dupa nastere. A pastrat cadavrele timp de aproape 20 ani

Cadavrele a trei bebelusi au fost gasite, marti seara, in localitatea Lorient, din Franta, de catre pescari, potrivit France Info. Unul dintre trupuri a fost pus in camera frigorifica a unui vas de.

O eleva romanca de 16 ani a depasit punctajul maxim de la Bacalaureatul din Franta

O eleva romanca de 16 ani, Corina Negulescu, a depasit nota maxima posibila la Bacalaureatul din Franta.

Cuvinte de lauda in presa din Franta pentru o romanca de 16 ani: A luat nota maxima la Bacalaureatul din Hexagon (FOTO)

O romanca in vasrta de 16 ani a ajuns pe prima pagina a publicatiilor din Franta dupa ce a obtinut peste nota maxima posibila la Bacalaureatul francez, potrivit Libertatea. Corina Negulescu.

Parchetul General respinge solicitarea comisiei parlamentare de ancheta, care ceruse dosarul privind alegerile din 2009

Parchetul General a respins solicitarea comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile din 2009, care ceruse Parchetului dosarul deschis in urma afirmatiilor lui Dan Andronic si care viza scrutinul. Codul de procedura penala prevede in mod expres si limitativ persoanele care au acces la dosar si care pot obtine fotocopii, comisiile parlamentare neregasindu-se printre acestea, arata procurorul general Augustin Lazar in raspunsul transmis Parlamentului.

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov: Aratati-mi cel putin un fapt ca Rusia s-a amestecat in alegerile din SUA

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a solicitat, miercuri, sa i se arate cel putin un fapt care sa dovedeasca amestecul Moscovei in alegerile prezidentiale din 2016 din Statele Unite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )