Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cand se va circula cu metroul in Drumul Taberei Ludovic Orban, despre magistrala M5: E o lucrare extrem de complexa, cu foarte multe elemente de noutate (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Cand se va circula cu metroul in Drumul Taberei Ludovic Orban, despre magistrala M5: E o lucrare extrem de complexa, cu foarte multe elemente de noutate (VIDEO, FOTO)

Premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au efectuat, luni, o vizita de lucru la santierul Magistralei de metrou M5 din Bucuresti. Seful Guvernului a declarat ca magistrala 5 va fi. continuă pe B1

Gabriel Mutu, adevarul despre lucrarile de la metroul Drumul Taberei: Au cheltuit miliarde de euro si trebuie sa reparam in spatele lor, pe banii locuitorilor din Sectorul 6

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 din municipiul Bucuresti, a criticat, luni, in termeni duri declaratiile premierului Ludovic Orban, respectiv pe cele ale ministrului Transporturilor, Lucian Bode, dupa ce acestia au amanat din nou termenul de finalizare a lucrarilor pentru Magistrala 5 - Drumul Taberei. Au cheltuit miliarde de euro si trebuie sa reparam in spatele lor, pe banii locuitorilor din Sectorul 6, a spus primarul.

Ludovic Orban, despre evolutia pandemiei de coronavirus din ultimele zile: Cresterea nu e una care sa ne determine sa luam alte masuri de restrictie

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, in cadrul unui interviu pentru Romania TVca, desi datele din ultimele zile indica o sporire a cazurilor noi de COVID-19 in Romania, aceasta crestere nu.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Daca raspandirea virusului nu va depasi anumite limite, va fi posibil. Daca nu, nu

Premierul Ludovic Orban le transmite reprezentantilor din industria HoReCa, care au cerut insistent redeschiderea restaurantelor, ca daca nivelul de raspandire a virusului nu va depasi anumite limite, se va putea, daca nu, nu.

Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata la 30 iunie.Ministrul Transporturilor: imi cer scuze locuitorilor din Drumul Taberei si bucurestenilor VIDEO

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat luni ca metroul din Drumul Taberei nu va fi gata la data de 30 iunie 2020, asa cum a fost asumat. Guvernantii nu si-au asumat nici un nou termen, spunand ca va fi decizia specialistilor.

Metroul din Drumul Taberei, amanare cu scuze. Ar fi trebuit sa fie dat in folosinta saptamana viitoare

Metroul din Drumul Taberei, amanat din nou. Premierul Ludovic Orban sustine ca finalizarea magistralei de metrou M5 va avea loc in cursul acestui an.

VIDEO Primul tren de metrou a circulat pe magistrala M5 din Drumul Taberei. Autoritatile au venit a doua zi sa marcheze momentul Care e noul termen pentru darea in folosinta a M5

Testele tehnologice si dinamice cu primele trenuri de metrou au inceput pe traseul Magistralei M5 Drumul Taberei - Eroilor, prima garnitura de tren circuland pe noua linie inca de duminica. Luni, pe noua magistrala, autoritatile in frunte cu ministrul Transporturilor si premierul Orban au vizitat proiectul. Termenul de 30 iunie 2020 pentru punerea in folosinta a metroului nu va fi respectat, au anuntat luni autoritatile care au vizitat santierul, principalul motiv fiind o serie de probleme la o centrala de ventilatie si o statie de pompare a apei.

Ludovic Orban, mesaj pentru industria ospitalitatii. Cand se redeschid restaurantele

Premierul Ludovic Orban le-a transmis oamenilor de afaceri din industria ospitalitatii, care au cerut insistent redeschiderea afacerilor, ca, daca se va putea, masurile de restrictie vor fi relaxate, daca nu, nu.

Ludovic Orban, adevarul despre majorarea pensiilor. Acum nu mai exista niciun dubiu!

Ludovic Orban a venit duminica seara cu vestea pe care niciun roman nu ar fi vrut sa o auda. Premierul a declarat ca bugetul nu permite dublarea alocatiilor si marirea pensiilor cu 40%.

Ce a spus premierul despre redeschiderea restaurantelor si relansarea sectorului HoReCa. Ludovic Orban: Am avut consultari repetate cu reprezentantii din industria ospitalitatii

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, sambata, ca se vor lua masuri pentru redeschiderea restaurantelor si relansarea industriei HoReCa daca acest lucru va fi posibil, in functie de evolutia pandemiei de CO.

Ludovic Orban: imi doresc un mandat de patru ani in fruntea Guvernului astfel incat, cand vom taia panglici, sa stim clar ca este doar meritul nostru

Prim-ministrul Ludovic Orban afirma ca isi doreste un mandat de patru ani in fruntea Guvernului pentru a putea sa finalizeze obiective de investitii mari in infrastructura. Cine taie panglica nu este intotdeauna cel care are meritul pentru realizarea unei lucrari, declara premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )