Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand vom avea un vaccin impotriva covid-19. Cate sunt in faza de testare

Playtech Playtech,
Cand vom avea un vaccin impotriva covid-19. Cate sunt in faza de testare

Exista o lupta acerba, la nivel mondial, pentru a gasi si produce un vaccin viabil impotriva noului coronavirus. Astfel ca, peste 170 de echipe de cercetatori se intrec pentru a dezvolta un vaccin sigur si eficient. Cursul de dezvoltare pentru un vaccin impotriva Covid-19 Cercetatorii din intreaga lume s-au apucat sa dezvolte un vaccin impotriva . continuă pe Playtech

Grecia spune ca va avea un vaccin impotriva COVID-19 inainte de sfarsitul anului

Ministrul grec al sanatatii, Vasilis Kikilias, a dat asigurari astazi ca tara sa va primi in decembrie primele doze de vaccin impotriva COVID-19 pe care il dezvolta Universitatea Oxford si compania farmaceutica AstraZeneca.

Faza a treia de testare a unui vaccin impotriva COVID-19, dezvoltat de China, va incepe in Pakistan

Autoritatile pakistaneze au aprobat lansarea celei de-a treia faze de testare a unui vaccin impotriva COVID-19 dezvoltat de institute chineze.

China a patentat un vaccin impotriva COVID-19 si anunta ca e gata sa demareze productia in masa

China a inregistrat, la autoritatea sa pentru problemele de proprietate intelectuala, una dintre propunerile sale de vaccin impotriva COVID-19 si a anuntat, luni, ca va incepe productia in masa intr-o.

Noua vacanta pentru bugetarii, in august. Anuntul a fost facut acum. Cand vor avea noul liber

Veste buna pentru bugetari! Cei care se afla in categoria precizata vor avea parte de o noua vacanta in luna august. Oficialii au facut anuntul. Cand vor avea liber acestia? Alta vacanta pentru bugetari in luna august Bugetarii au parte de o minivacanta la finele lunii august. Angajatii din sistemul public vor avea liber 5 .

VIDEO INTERVIU Ionut Mosteanu, candidatul USR PLUS la primaria Pitesti: in 30 de ani, PSD a reusit sa faca doar un parc si o fantana cantatoare Probabil vom avea o autostrada Pitesti-Sibiu in 2027

Ionut Mosteanu, candidatul USR PLUS la primaria Pitesti, isi doreste ca Pitestiul sa evolueze macar acum, dupa 30 de ani, timp in care progresul orasului a stagnat pentru ca PSD a dominat tot timpul aici alegerile, a dominat administratia locala. Mai mult de un parc si o fantana cantatoare in 30 de ani n-au reusit sa faca. Candidatul USR PLUS a vorbit, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre planurile pe care le are pentru primarie, despre motivele pentru care USR nu a facut alianta cu PNL la Arges, despre brandul pitestenilor, FC Arges, Autostrada Pitesti-Sibiu si mafia lemnului din judet, dar si despre greselile care s-au facut si care au permis ca Argesul sa scape pandemia de Covid 19 din mana. Eu vreau si o sa ma lupt si este in planul meu sa fac un oras in care toata lumea sa aiba o oportunitate pentru sport: de la mic la mare, de la 2 ani pana la 100 de ani, sa poata sa se plimbe, sa mearga cu o bicicleta, sa dea cu piciorul intr-o minge. Primul lucru care trebuie facut este sa deschidem portile scolilor. Sunt peste 30 de scoli si licee in Pitesti si in prima luna dupa preluarea mandatului o sa deschid portile seara, in weekend si in vacante, a declarat Ionut Mosteanu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )