Libnet.ro
UNICEF

10:30

Candidatii la presedintia SUA, fata in fata pentru a doua oara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Candidatii la presedintia SUA, fata in fata pentru a doua oara

A doua dezbatere televizata intre candidatii la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, Hillary Clinton si Donald Trump, a avut loc in aceasta dimineata, la Universitatea Washington din St. Louis. continuă pe Ziarul Bursa

Untold poate castiga pentru a doua oara titlul de cel mai bun festival din Europa: cum puteti vota

Untold, desfasurat in Cluj-Napoca, are pentru a doua oara sansa de a castiga titlul de cel mai bun festival din Europa.

Disperarea mamei al carei copil trebuie operat, pentru a doua oara, la inima. imi spune: Mami, stiu ca am sa fac infarct si am sa mor!

Mama unui baiat de 9 ani, din Slatina, se vede nevoita, dupa ani de lupta in care familia a vandut tot, sa ceara ajutorul semenilor pentru a-l opera pentru a doua oara pe Rafael, la Timisoara, la o clinica privata. Au nevoie de aproximativ 20. 000 lei, operatia fiind programata pe 20 octombrie.

VIDEO. Un nou scandal monstru marca Donald Trump: Candidatul la presedintia SUA a fost nevoit sa-si ceara scuze pentru remarcile vulgare despre femei facute cu ani in urma, dar care au fost publicate acum de presa americana

Candidatul republican la presedintia SUA Donald Trump si-a cerut scuze vineri, dupa publicarea unei inregistrari video din 2005 in care un microfon deschis din greseala l-a surprins facand comentarii obscene. inregistrarea este inclusa intr-un articol din Washington Post, citat de Reuters si preluat de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )