Libnet.ro
UNICEF

01:06

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea: Daca as ajunge presedinte, as propune-o drept premier pe Anca Boagiu

B1 B1,
Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea: Daca as ajunge presedinte, as propune-o drept premier pe Anca Boagiu

Elena Udrea o doreste prim-ministru pe Anca Boagiu. Candidatul PMP la alegerile prezidentiale a declarat ca, in cazul in care va castiga cursa pentru Cotroceni, se gandeste sa o propuna in fruntea. continuă pe B1

Elena Udrea, mesaj pentru femei: Daca ma veti ajuta sa pot, va putea, de fapt, fiecare dintre voi!

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a lansat un mesaj catre femeile din Romania, pe care le indeamna sa voteze o femeie presedinte. Daca ma veti ajuta sa pot, va putea, de fapt, fiecare dintre.

Elena Udrea, HUIDUITA la Slatina

Elena Udrea s-a autoinvitat la Targul Mesterilor Populari de la Festivalul Oltenii si restu lumii de la Slatina. Candidatul PMP la presedintie a fost huiduit pe tot parcursul vizitei sale prin.

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea, buna si la fotbal. Pronosticul candidatului la prezidentiale pentru meciul Romania-Ungaria: 2-0

Elena Udrea, candidat la alegerile prezidentiale 2014, a participat la Cluj, la o ceremonie in memoria eliberarii Clujului in urma cu 70 de ani, de sub stapanirea horthyista. Dupa eveniment, ea a plecat insotita de primarul Clujului, Emil Boc, la Huedin si la targul de la Negreni.

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea, la un ceremonial militar dedicat implinirii a 70 de ani de la eliberarea Clujului in Al II-lea Razboi Mondial

Elena Udrea, candidat la alegerile prezidentiale 2014, isi va petrece ziua de sambata, 11 octombrie, in judetul Cluj. De dimineata, ea va lua parte la un ceremonial militar din Cluj-Napoca organizat in memoria soldatilor care si-au pierdut viata, in urma cu 70 de ani, pentru eliberarea Clujului.

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea a depus o coroana la ceremonia dedicata implinirii a 70 de ani de la eliberarea Clujului in Al II-lea Razboi Mondial. Emil Boc a insotit-o

Elena Udrea, candidat la alegerile prezidentiale 2014, isi petrece ziua de sambata, 11 octombrie, in judetul Cluj. De dimineata, ea a luat parte la un ceremonial militar din Cluj-Napoca organizat in memoria soldatilor care si-au pierdut viata, in urma cu 70 de ani, pentru eliberarea Clujului.

Elena Udrea a elucidat misterul pozei care a facut inconjurul internetului: imi aranjam sutienul

Presedintele PMP, Elena Udrea, a explicat, pe contul de Facebook, ca in fotografia devenita virala pe internet isi aranja sutienul, dupa mai multe ore de stat prin multime.

Subiectiv. Elena Udrea, luata la rost de o batrana. Cum mai are curaj sa vina aici dupa ce mi-a taiat pensia?

Elena Udrea, aflata in vizita electorala la Braila, a fost apostrofata de o femeie in varsta, care a spus ca este nemultumita de taierea pensiilor din timpul guvernarii Boc. Eu am venit la targ si cand .

Elena Udrea, mai bogata cu o vila si o jumatate de milion de euro dupa divortul de Cocos

Elena Udrea s-a imbogatit dupa divortul de Dorin Cocos. O demonstreaza clar declaratia de avere dupa despartirea de omul de afaceri. Vorbim de o vila in plus care nu aparea nicaieri pana acum si de.

Alegeri prezidentiale 2014. Udrea, mesaj catre romance: Le putem face pe amandoua, familie si cariera, pentru ca suntem puternice

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a lansat un mesaj catre femeile din Romania carora le cere sa voteze o femeie presedinte. Daca ma veti ajuta sa pot, va putea, de fapt, fiecare dintre voi!, le indeamna Udrea pe femei sa o voteze.

Emil Boc sfideaza partidul pe care l-a condus pentru Elena Udrea

Emil Boc sfideaza in continuare partidul al carui lider a fost si ii face campanie Elenei Udrea. Primarul Clujului s-a afisat la ceremoniile de la Monumentul Ostasului Roman din Cimitirul Eroilor alaturi de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )