Libnet.ro
UNICEF

05:00

Carburantii s-au scumpit la miezul noptii. Preturile au crescut deja de 3 ori in ultimele doua saptamani

B1 B1,
Carburantii s-au scumpit la miezul noptii. Preturile au crescut deja de 3 ori in ultimele doua saptamani

Carburantii s-au scumpit iar azi-noapte. Este pentru a treia oara cand cresc preturile la motorina si benzina in ultimele doua saptamani. Majorarea cu 16 bani survine cresterii accizelor,. continuă pe B1

Carburantii s-au scumpit la miezul noptii, dupa majorarea accizelor. Tudose spusese in urma cu cateva zile ca e problema lor, dupa ce repetase in mai multe randuri ca nu se vor scumpi carburantii

Litrul de benzina si motorina s-a scumpit azi-noapte cu 16 bani, dupa ce s-au majorat accizelor, potrivit TVR. Pretul carburantilor a crescut chiar si inainte de majorarea accizelor. De la 1 octombrie, preturile vor creste cu inca 16 bani. Premierul Mihai Tudose spusese in urma cu cateva zile ca daca benzinarii scumpesc carburantii, e problema lor. Insa pana de curand, premierul a tot repetat ca majorarea accizelor la combustibili nu va duce la cresterea pretului benzinei si motorinei.

Carburantii s-au scumpit la miezul noptii, dupa majorarea accizelor. Tudose spusese saptamana trecuta ca e problema lor

Litrul de benzina si motorina s-a scumpit azi-noapte cu 16 bani, dupa ce s-au majorat accizelor, potrivit TVR. Pretul carburantilor a crescut chiar si inainte de majorarea accizelor. De la 1 octombrie, preturile vor creste cu inca 16 bani. Premierul Mihai Tudose spusese sapatamana trecuta ca daca benzinarii scumpesc carburantii, e problema lor.

Carburantii s-au scumpit la miezul noptii, dupa majorarea accizelor

Litrul de benzina si motorina s-a scumpit azi-noapte cu 16 bani, dupa ce s-au majorat accizelor, potrivit TVR. Pretul carburantilor a crescut chiar si inainte de majorarea accizelor. De la 1 octombrie, preturile vor creste cu inca 16 bani.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )