Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cardul CulturaPlus implineste 10 ani! O noua imagine. Si mai multe reduceri!

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cardul CulturaPlus implineste 10 ani! O noua imagine. Si mai multe reduceri!

La ceas aniversar, cardul cultural al orasului isi schimba identitatea vizuala! Simpla si moderna, noua sa imagine isi propune sa ilustreze si mai bine dinamismul care-l caracterizeaza. Creat in 2008, la initiativa Instititutului Francez, cardul promoveaza parteneriatul intre institutiile din Timisoara, cu scopul de a atrage publicul larg catre noi practici culturale. Si Centrul Cultural . continuă pe Ceaşca de Cultură

Ancheta la centrul de copii Ciresarii, dupa ce o fetita de 10 ani a murit

Este ancheta la centrul de copii Ciresarii, din Capitala, dupa ce o fetita a murit in urma unui accident. Un dulap de 100 de kilograme a cazut peste copila, acum doua luni. Fata, in varsta de 10 ani.

VIDEO Autobuzele turcesti Otokar, prima zi pe traseu n Bucuresti / Au revenit autobuzele articulate pe strazile Capitalei dupa 10 ani

Primele 30 de autobuze turcesti Otokar Kent C au iesit pe traseu pentru prima data pe strazile Capitalei. Au iesit pe traseu trei tipuri de autobuze - de 10 metri, de 12 metri si cele articulate de 18 metri - ultimele marcand revenirea pe bulevardele Bucurestiului a autobuzelor articulate dupa o pauza de 10 ani, de cand au fost retrase ultimele troleibuze cu burduf. Prima zi nu a fost fara probleme: unele autobuze au avut probleme tehnice, iar altele au suferit. mici neplaceri.

VIDEO Un parlamentar britanic a dezvaluit ca a fost depistat HIV pozitiv n urma cu aproape 10 ani

Laburistul Lloyd Russel-Moyle a dezvaluit, intr-un discurs emotionant sustinut in Parlamentul de la Londra, ca in urma cu aproape zece ani a fost depistat HIV pozitiv.

Vrancea: Pompierii militari intervin pentru a salva o fetita de 10 ani care a cazut ntr-o fosa septica

Pompierii militari din cadrul Statiei de Pompieri Vidra intervin in satul Lepsa din comuna Tulnici pentru salvarea unui copil de 10 ani care a cazut intr-o fosa septica, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, citat de Agerpres.

UPDATE Vrancea: Pompierii militari au salvat o fetita de 10 ani care cazuse ntr-o fosa septica

Pompierii militari din cadrul Statiei de Pompieri Vidra au intervenit in satul Lepsa din comuna Tulnici pentru salvarea unui copil de 10 ani care a cazut intr-o fosa septica, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, citat de Agerpres.

Locul in care oamenii respira de peste 10 ani praful deseurile miniere. Romania risca amenzi de la Uniunea Europeana

De cateva zile, locuitorii orasului Moldova Noua sunt din nou chinuiti de poluarea cu praf de deseuri miniere provenind de pe iazul Tausani Bosneag. Praful a ajuns de aceasta data in Moldova Veche si in cartierul Orasul Nou.

Locul in care oamenii respira de peste 10 ani praful deseurilor miniere. Romania risca amenzi de la Uniunea Europeana

De cateva zile, locuitorii orasului Moldova Noua sunt din nou chinuiti de poluarea cu praf de deseuri miniere provenind de pe iazul Tausani Bosneag. Praful a ajuns de aceasta data in Moldova Veche si in cartierul Orasul Nou.

SONDAJ Cum se vad romanii peste 10 ani

Romanii vor circula in masini electrice si nu vor mai merge la magazin pentru ca vor cumpara online si vor plati cu monede virtuale. in schimb, se vad mergand in continuare la piata, facand gratare, mancand mici si iesind la terasa. De asemenea, ei cred ca relatiile de cuplu se vor forma prin retelele de socializare, dar si ca scoala temeinica se va face acasa, iar scoala ca institutie va deveni un mediu de socializare, arata un sondaj.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )