Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE Vrancea: Pompierii militari au salvat o fetita de 10 ani care cazuse ntr-o fosa septica

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Vrancea: Pompierii militari au salvat o fetita de 10 ani care cazuse ntr-o fosa septica

Pompierii militari din cadrul Statiei de Pompieri Vidra au intervenit in satul Lepsa din comuna Tulnici pentru salvarea unui copil de 10 ani care a cazut intr-o fosa septica, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Vrancea: Pompierii militari intervin pentru a salva o fetita de 10 ani care a cazut ntr-o fosa septica

Pompierii militari din cadrul Statiei de Pompieri Vidra intervin in satul Lepsa din comuna Tulnici pentru salvarea unui copil de 10 ani care a cazut intr-o fosa septica, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, citat de Agerpres.

VIDEO Autobuzele turcesti Otokar, prima zi pe traseu n Bucuresti / Au revenit autobuzele articulate pe strazile Capitalei dupa 10 ani

Primele 30 de autobuze turcesti Otokar Kent C au iesit pe traseu pentru prima data pe strazile Capitalei. Au iesit pe traseu trei tipuri de autobuze - de 10 metri, de 12 metri si cele articulate de 18 metri - ultimele marcand revenirea pe bulevardele Bucurestiului a autobuzelor articulate dupa o pauza de 10 ani, de cand au fost retrase ultimele troleibuze cu burduf. Prima zi nu a fost fara probleme: unele autobuze au avut probleme tehnice, iar altele au suferit. mici neplaceri.

VIDEO Un parlamentar britanic a dezvaluit ca a fost depistat HIV pozitiv n urma cu aproape 10 ani

Laburistul Lloyd Russel-Moyle a dezvaluit, intr-un discurs emotionant sustinut in Parlamentul de la Londra, ca in urma cu aproape zece ani a fost depistat HIV pozitiv.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )