Libnet.ro
UNICEF

20:30

Care este averea noii sefe de la ANAF: Mirela Calugareanu detine mai multe terenuri si case

B1 B1,
Care este averea noii sefe de la ANAF: Mirela Calugareanu detine mai multe terenuri si case

Premierul Mihai Tudose a decis marti sa il elibereze din functia de presedinte al ANAF pe Bogdan Stan si a numit-o in locul acestuia pe Mirela Calugareanu, care pana acum indeplinea. continuă pe B1

Ce avere are noul presedinte al ANAF, Mirela Calugareanu

Noul presedinte al ANAF, Mirela Calugareanu, are impreuna cu sotul sau patru terenuri, trei dintre ele intravilane, o casa de 220 de metri patrati in Capitala, o casa de vacanta si un.

Cine este si ce avere are Mirela Calugareanu, prima femeie numita la sefia Fiscului

Mirela Calugareanu a fost numita marti de premierul Mihai Tudose in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF). Mirela Calugareanu, pana in acest moment director executiv al Directiei Regionale a Finantelor Publice Bucuresti, este caracterizata de surse din ANAF drept un profesionist echilibrat. Ea nu are conexiuni vizibile cu lideri PSD sau ALDE.

Premierul Tudose l-a demis din fruntea Fiscului pe Bogdan Stan, protejatul lui Liviu Dragnea. Noua sefa a ANAF e Mirela Calugareanu, fara legaturi cu PSD

Premierul Mihai Tudose l-a demis astazi pe presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Bogdan Stan, si a numit-o la sefia Fiscului pe Mirela Calugareanu, director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Bucuresti. Schimbarea majora la sefia Fiscului, anuntata in premiera pe surse de HotNews. ro, a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Ce avere are noua sefa a Fiscului, Mirela Calugareanu

Noua presedinta a ANAF, Mirela Calugareanu, detine patru terenuri, dintre care trei intravilane, in Bucuresti si Giurgi, o casa de 220 de metri patrati in Capitala, o casa de vacanta si un apartament, impreuna cu sotul ei, potrivit declaratiei de avere din iunie 2017.

Ce avere are noul presedinte al Fiscului, Mirela Calugareanu

Noul presedinte al ANAF, Mirela Calugareanu, detine patru terenuri, dintre care trei intravilane, o casa de 220 de metri patrati in Capitala, o casa de vacanta si un apartament, impreuna cu sotul ei, potrivit declaratiei de avere din iunie 2017.

Cine este Mirela Calugareanu, noua presedinta ANAF

Mirela Calugareanu a fost pana astazi directoare in cadrul ANAF, Directia Bucuresti, responsabila pentru colectarea veniturilor la nivel de administratie. Ea a fost sefa Directiei Generale a.

Rusia, condamnata sa plateasca Olandei despagubiri de milioane de euro. Care este motivul

Curtea Permanenta de Arbitraj CPA) a ONU, care este insarcinata cu solutionarea disputelor internationale, a anuntat ca Rusia trebuie sa plateasca Olandei despagubiri in valoare de 5,4 milioane de.

Mirela Calugareanu, numita presedinte al ANAF in locul lui Bogdan Stan

Premierul Mihai Tudose a decis, marti, eliberarea din functie a presedintelui ANAF, Bogdan-Nicolae Stan, potrivit unei decizii a prim-ministrului publicata in Monitorul Oficial. Printr-o alta decizie .

Premierul Mihai Tudose, despre noua sefa a Fiscului: Nu are culoare politica. Ori este eroina, ori ne-am facut de ras amandoi

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca noul presedinte al ANAF, Mirela Calugareanu, nu are culoare politica, astfel ca ea a fost numita pe criterii de competenta.

Teo Trandafir nu poate sta casatorita. Afa care este MOTIVUL

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz. Naturaletea sa si felul in care spune lucrurilor pe nume au facut-o sa fie iubita de public. Chiar daca nu vorbeste prea des despre.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )