Libnet.ro
UNICEF

16:45

Care este bugetul romanilor pentru cadourile de Mos Nicolae

Hotnews Hotnews,
 Care este bugetul romanilor pentru cadourile de Mos Nicolae

Pentru comercianti, luna decembrie este una dintre cele mai profitabile luni din an. De altfel romanii aloca bugete consistente pentru sarbatorile de iarna destinate atat cadourilor dar si meselor festive. continuă pe Hotnews

Mos Nicolae se apropie. Care este cel mai cumparat cadou pentru aceasta sarbatoare

Cele mai alese cadouri de Mos Nicolae in acest an raman dulciurile, dar copiii se pot astepta si la jucarii in aceasta seara. Ca tendinta, lista de cadouri a Mosului seamana cu cea de.

Vine Mos Nicolae! Ati fost cuminti?! Iata CELE MAI POTRIVITE cadouri din GHETUTE

Mai sunt doar cateva zile pana va veni Mos Nicolae. Nimic nu se compara cu bucuria si emotia pe care copiii le simt atunci cand dau fuga la ghetute, sa vada ce le-a adus Mosul. Chiar.

Traditii si superstitii de Mos Nicolae

Marti seara copiii asteapta cu infrigurarea sosirea lui Mos Nicolae. Mosul stie ce au facut ei tot anul si-i va recompensa asa cum crede de cuviinta. Asa ca incearca sa alunge cat de.

LOTO 6/49. Numerele extrase duminica, 3 decembrie 2017 - TRAGERI SPECIALE de MOS NICOLAE

TRAGERI SPECIALE LOTO de MOS NICOLAE. LOTO 6 din 49 din 3 decembrie 2017. Numerele, in scurt timp pe Antena3. ro.

Tom Hanks, despre scandalul sexual de la Hollywood: Niciodata nu este prea tarziu pentru a face o schimbare

Tom Hanks a vorbit despre acuzatiile de hartuire si agresiune sexuala care au fost lansate la adresa mai multor personalitati de la Hollywood, actorul spunand ca niciodata nu este prea tarziu pentru a face o schimbare, informeaza hollywoodreporter. com, citat de news. ro.

Principesele Romaniei. Iata care este succesiunea la tron!

Dupa scandalul iscat la capataiul Regelui Mihai, Principesele Romaniei si-au facut aparitia impreuna la un eveniment organizat anual de Casa Regala. Iata cine sunt si care este sucesiunea la tron mai exact.

Robert Negoita, primarul cu Bacalaureatul luat la 31 de ani si care este dator vandut la Fisc, sare in apararea Gabrielei Firea

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, care si-a luat Bacalaureatul abia la 31 de ani si care este executat silit de ANAF, a sarit in apararea edilului general Gabriela Firea .

Idei traznite de a livra darurile de Mos Nicolae. Unde pot fi puse cadourile

Potrivit traditiei, darurile celui mai iubit mos sunt puse in, pe sau langa ghetutele pregatite din timp de toti membrii familiei.

Idei trasnite de a livra darurile de Mos Nicolae. Unde pot fi puse cadourile

Potrivit traditiei, darurile celui mai iubit mos sunt puse in, pe sau langa ghetutele pregatite din timp de toti membrii familiei.

Traditii si obiceiuri de Mos Nicolae. De ce se pun cadouri in ghete in seara de 5 decembrie?

In popor se crede ca de Sfantul Nicolae incepe in adevaratul sens al cuvantului iarna. In aceasta zi Mosul isi scurtura barba sura si incepe sa ninga. Iar daca nu ninge inseamna ca Sfantul Nicolae a intinerit. In.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3206 seconds )