Libnet.ro
UNICEF

21:15

Care este legatura dintre perfectionism si depresie

Hotnews Hotnews,
 Care este legatura dintre perfectionism si depresie

Modul in care relationam cu noi insine contribuie la slabirea asocierii dintre perfectionism si depresie, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii australieni de la Universitatea Australiano-Catolica si publicat recent in revista de specialitate Plos One, noteaza sciencedaily. com. continuă pe Hotnews

Care este legatura dintre halucinatii si nivelul de dopamina

Persoanele care sufera de schizofrenie si au halucinatii auditive tind sa auda ceea ce asteapta sa se intample, aceasta fiind o versiune exagerata a unei distorsiuni perceptuale comune si in randul persoanelor care nu sufera de halucinatii, sunt de parere cercetatorii de la Universitatea din Columbia si Institutul de Psihiatrie din New York, informeaza sciencedaily. com.

Waze vs Google Maps. Care este cel mai bun serviciu de navigatie prin GPS

Care este serviciul de navigatie prin GPS care te duce cel mai repede la destinatie? Un utilizator a testat, timp de un an, aplicatiile Apple Maps, Google Maps si Waze. A descoperit ca Google Maps este cel mai.

Tensiunea se masoara mai bine acasa decat in cabinetul medicului. Care este motivul

Hipertensiunea nu este o boala cardiaca, ci o afectiune vasculara periferica. Netratata, insa, duce la o boala cardiaca. Si tot netratata cauzeaza acciente vasculare hemoragice in creier. Odata pe an, te.

Care este cea mai mare slabiciune a fiecarei zodii. Ce trebuie sa stii despre tine

Fie ca vorbim de mancarea de la fast-food, tigari sau dulciuri, fiecare persoana are un anumit viciu. insa slabiciunile care alimenteaza aceste vicii reprezinta adevarata problema. Iar daca iti este.

Motivul pentru care este mai greu sa slabesti in anotimpul rece

Primavara si vara este mult mai usor sa faci alegeri alimentare mai sanatoase, datorita abundentei fructelor si legumelor de sezon. Iarna insa exista mai mult motivepentru care nu poti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )