Libnet.ro
UNICEF

19:15

Motivul pentru care este mai greu sa slabesti in anotimpul rece

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care este mai greu sa slabesti in anotimpul rece

Primavara si vara este mult mai usor sa faci alegeri alimentare mai sanatoase, datorita abundentei fructelor si legumelor de sezon. Iarna insa exista mai mult motivepentru care nu poti. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Crin Antonescu nu a mai candidat la prezindetiale. Anuntul a fost facut de Victor Ponta

Victor Ponta a spus adevarut motiv pentru care Crin Antonescu nu ar mai fi candidat pentru functia de presedinte in anul 2014. Se pare ca fostul politician ar fi pierdut concursul din cadrul.

Motivul pentru care Crin Antonescu nu a mai candidat la prezidentiale. Anuntul a fost facut de Victor Ponta

Victor Ponta a spus adevarut motiv pentru care Crin Antonescu nu ar mai fi candidat pentru functia de presedinte in anul 2014. Se pare ca fostul politician ar fi pierdut concursul din cadrul.

Motivul pentru care Alex Velea apare in emisiuni cu ochelari de soare: Din respect pentru publicul meu!

Alex Velea apare mai tot timpul in emisiuni cu ochelarii de soare la ochi, dar motivul nu tine de stilul sau vestimentar. Am probleme la ochi. Ma uit cu stangul peste dreptul. Glumesc evident. N-am.

Elena Udrea, declaratie in exclusivitate din Costa Rica. Motivul pentru care fosta deputata a parasit tara

Elena Udrea a oferit o declaratie in exclusivitate pentru Antena 3, prima de la plecarea sa in Costa Rica. Costa Rica este o tara frumoasa si prietenoasa, insa pentru cei care traiesc aici mi se pare o.

S-a aflat motivul pentru care actrita din Las Fierbinti a fost ucisa de sot

Apar detalii noi in cazul crimei care a socat doua tari. Actrita Anastasia Cecati, alias Anastasia Cia, a fost ucisa cu sange rece de sot, de fata cu fetita ei de doar trei saptamani. Barbatul, un.

O femeie din Arges a nascut in toaleta unui spital. Motivul pentru care a facut asta te va soca

Personalul medical de la Spitalul Judetean din Arges au avut de tratat un cazcu totul aparte. Potrivit medicilor, o femeie de 33 de ani, care nu stia ca era gravida, a nascut intr-otoaleta. in.

Motivul pentru care Ducesa de Cambridge nu s-a imbracat in negru la premiile Bafta

Urmand exemplul Globurilor de Aur, unde actritele au defilat in negru pe covorul rosu pentru a protesta fata de abuzurile sexuale dezvaluite in ultimele luni la Hollywood, participantii la premiile Bafta.

Si-a taiat degetul mic si il poarta ca pe un pandantiv. Motivul pentru care a facut o tanara acest gest este socant

O tanara din Marea Britanie a reusit sa socheze, dupa ce s-a aflat ca si-a taiat degetul mic si l-a transformat intr-o bijuterie. Pe nume Torz Reynolds, femeia originara din Essex, a decis sa isi taie degetul mic de.

Motivul pentru care Gardos n-a revenit la FCSB

Revenirea lui Florin Gardos in Liga 1 la CS Universitatea Craiova a surprins pe toata lumea, mai ales ca jucatorul plecat in Premier League de la Steaua, actuala FCSB, a ramas in relatii bune cu oficialii ros-albastrilor.

Papa Francisc va parasi Vaticanul pentru cinci zile. Motivul pentru care suveranul pontif face asta

Papa Francisc ar urma sa petreaca cea mai mare a saptamanii urmatoare in afara Vaticanului, o retragere prepascala pentru rugaciune si meditate, relateaza duminica DPA. Francisc va lua parte la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2295 seconds )