Libnet.ro
UNICEF

21:15

Care este starea ranitilor din Colectiv, la patru saptamani de la incendiu

România Liberă România Liberă,
Care este starea ranitilor din Colectiv, la patru saptamani de la incendiu

Ministerul Sanatatii a precizat ca, luni dimineata, mai sunt internate 40 de persoane, care au fost ranite in incendiul din clubul Colectiv, din care 10 sunt in stare critica si grava. continuă pe România Liberă

Targ creativ in Capitala pentru sprijinirea ranitilor din Colectiv

Un targ creativ in sprijinul ranitilor din Colectiv va fi organizat sambata, 28 noiembrie, in gradina Carturesti Verona. Toti banii din vanzarea obiectelor donate de creatori merg catre Fundatia Estuar, care ii va redirectiona catre raniti.

Povestea lui Alexandru Iancu, cea de-a 59-a victima a tragediei din Colectiv

Cea de-a 59-a victima a tragediei din Colectiv, care a decedat sambata, se numea Alexandru Mihai Iancu, era din Bucuresti si avea 25 de ani. Absolvise ASE, era pasionat de muzica si canta la chitara.

Bilantul din Colectiv a ajuns la 60 de morti. Un tanar a incetat din viata la un spital din Viena

Una dintre victimele incendiului din Colectiv, un tanar in varsta de 19 ani, a decedat duminica dimineata, la Viena, informeaza Digi24. Bilantul tragediei din Colectiv urca astfel la 60 de morti.

Care este cel mai cautat telefon in fuctie de diagonala

Un nou studiu ne arata, defalcat pe tari, ce smartphoneprefera internautii pe final de 2015. Raspunsul este mul mai complex decat ati crede si, cum era de asteptat, nu favorizeaza in egala masura toate tipurile. Pentru ca nu exista o diagonala standard a ecranului la telefoane si fiecare producator se poate orienta catre niste mimine [] Care este cel mai cautat telefon in fuctie de diagonala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Andreea Stefan, femeia care a pierdut vineri lupta cu moartea

O tanara din Ramnicu Valcea, Andreea Stefan, ranita in incendiul din clubul Colectiv, a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproape doua saptamani, de la spitalul Sfantul Ioan din Capitala.

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Andreea Stefan, femeia care a pierdut vineri lupta pentru viata

O tanara din Ramnicu Valcea, Andreea Stefan, ranita in incendiul din clubul Colectiv, a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproape doua saptamani, de la spitalul Sfantul Ioan din Capitala.

inca o victima a tragediei din Colectiv a decedat. Bilantul incendiului creste la 59 de morti

Inca o victima a incendiului din clubul bucurestean Colectiv a murit, sambata dimineata. La trei saptamani de la producerea tragediei, bilantul mortilor ajunge la 59.

Tragedia din Colectiv: Bilantul deceselor a ajuns la 58 de persoane

O alta tanara ranita in incendiul din clubul Colectiv a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproape doua saptamani, de la un spital din Capitala.

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Alexandru Hogea, tanarul care si-a pierdut viata duminica

Cea de-a 60-a victima care si-a pierdut viata in urma incendiului Colectiv, Alexandru Hogea, avea 19 ani, si era student la Facultatea de Auromatica si Calculatoare a Universitatii din Bucuresti.

Tragedia din Colectiv: Alexandru Iancu, tanarul care a decedat sambata, era absolvent de ASE si pasionat de muzica

Alexandru Mihai Iancu, ranit in incendiul din clubul Colectiv si decedat sambata, la Spitalul Sf. Ioan, din Capitala, avea 25 de ani, era din Bucuresti, absolvise Academia de Studii Economice ASE), era pasionat de muzica si canta la chitara, scrie Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )