Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care au fost cele mai urmarite emisiuni de divertisment in iunie

Adevărul Adevărul,
Care au fost cele mai urmarite emisiuni de divertisment in iunie

Ultima luna dedicata productiilor importante de divertisment de pe micile ecrane a aratat care au fost preferintele romanilor. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai scumpe domenii .ro vandute pana acum

Cand vine vorba de domenii . ro, nu am avut parte de un top foarte clar al celor mai scumpe astfel de site-uri vandute pana acum. Se vorbeste deseori despre cele mai scumpe domenii vandute la nivel mondial, deoarece in acest caz avem acces la informatii intr-un mod facil, insa cand vorbim despre cazul Romaniei, lucrurile [].

Topul celor mai urmarite emisiuni informative ale lunii iunie: Stirile Pro TV, dominatie pe fiecare categorie de public

Luna iunie a aratat o dominatie din partea programelor informative ale Pro TV, romanii, indiferent de categorie, alegand in pricipal stirile acestui post pentru a se informa.

Compania care produce cele mai scumpe telefoane din lume a intrat in faliment

Recunoscut pentru oferta de telefoane mobile cu finisaje luxuriante, dar mai ales pentru pachetele de servicii care sporeau valoarea fiecarui exemplar vandut, producatorul.

Care sunt cele mai comune dimensiuni de jante

Jantele sunt un accesoriu important pentru orice autoturism, iar rolul lor este atat tehnic cat si estetic. Un set de jante poate influenta considerabil toata experienta condusului, prin urmare, alegerea unui set este un proces laborios care are nevoie de multa atentie si informatii la zi pe care sa va bazati.

Topul celor mai urmarite seriale ale lunii iunie: Las Fierbinti in reluare a dominat pe toate categoriile de public

Las Fierbinti a fost, chiar si in reluare, de departe, cel mai vizionat serial al lunii iunie, productia turceaca Dragoste infinita fiind singura care a incercat sa contracareze dominatia.

TOP: cele mai spectaculoase insule din lume. Doua sunt in Europa

Cele mai spectaculoase insule din lume au fost dezvaluite intr-un top Travel and Leisure . Printre acestea, doua se afla in Europa. Iata care sunt cele mai apreciate insule si de ce trebuie sa iti planifici o vacanta aici, macar o data in viata.

Liceele de top din Gorj, unde elevii au intrat cu cele mai mari medii

Colegiile de traditie din municipiul Targu Jiu au fost cele mai cautate licee de catre absolventii de clasa a VIII-a.

Cele mai cautate destinatii turistice din Europa si tara preferata a romanilor pentru vacanta

Cele mai recente date facute publice de Biroul European de Statistica Eurostat dezvaluie care sunt cele mai populare tari pentru turistii din Europa si care este destinatia de vacanta favorita a romanilor.

Priveliste infioratoare in Piata Unirii din Timisoara. Au pocit una dintre cele mai fotografiate cladiri istorice din oras

Unul dintre cele mai spectaculoase imobile istorice din Timisoara, Casa Steiner Miksa sau edificiul fostei Banci de Scont, a fost ascunsa de ochii turistilor.

A murit pe una dintre cele mai faimoase plaje din insulele Caraibe. Cum si-a pierdut viata o turista - VIDEO

O femeie, in varsta de 57 de ani, a murit dupa ce a fost aruncata de suflul motoarelorsi s-a lovit la cap, pe Maho Beach, insula Caraibilor, considerata una dintre cele mai faimoase plaje din.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )