Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care sunt bonurile fiscale castigatoare la extragerea de sarbatori a loteriei

România Liberă România Liberă,
Care sunt bonurile fiscale castigatoare la extragerea de sarbatori a loteriei

Bonurile in valoare de 766 lei emise la 12 octombrie sunt castigatoare la extragerea speciala de sarbatori a loteriei bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, putand fi depuse de luni la sediile ANAF. continuă pe România Liberă

Bonurile fiscale de 766 lei din 12 octombrie, castigatoare la extragerea de sarbatori a loteriei

Bonurile in valoare de 766 lei emise la 12 octombrie sunt castigatoare la extragerea speciala de sarbatori a loteriei bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, putand fi depuse de luni la sediile ANAF, transmite Mediafax.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile castigatoare la extragerea ocazionala

Bonurile fiscale emise in data de 12 octombrie, cu o valoare de 766 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale de duminica. La aceasta extragere au participat.

Finantele organizeaza duminica o extragere de Sarbatori a Loteriei bonurilor

Duminica, in ultima zi de Craciu va fi organizata o extragere speciala a Loteriei bonurilor fiscale, la care participa bonurile emise in perioada 1 septembrie - 30 noiembrie, informeaza Ministerul Finantelor.

Business Report: Semne bune anul are. Zona euro incheie 2015 intr-o nota pozitiva; Vrei o casa? Care sunt cele mai accesibile oferte bancare; Unde va fi deschis cel mai mare Mega Image din Romania

Frank Timis cere despagubiri uriase statului african Burkina Faso. Pan African Minerals, o unitate a conglomeratului minier detinut de milionarul. Inca un an de agonie pentru imprumutatii care nu-si mai pot plati ratele. Anul 2015 a fost unul extrem de greu pentru multi dintre cei care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )