Libnet.ro
UNICEF

16:15

Care sunt cele mai bune pozitii ca sa ramai insarcinata

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai bune pozitii ca sa ramai insarcinata

Unele femei sunt asa de norocoase, incat raman insarcinate inca de la prima incercare, altele, insa, au mai putin noroc si trebuie sa incerce mai multe luni la rand. Site-ul Sheknows. com stie care sunt cele mai. continuă pe Antena3

Plai 2013, unul din cele mai bune festivaluri de buzunar din Europa, a strans 10.000 de vizitatori

In cifre mai putin tipice, PLAI a insemnat si 60 de litri de cafea consumata de cei 80 de voluntari, 3 saptamani de pre-amenajare, 5 zile alocate strangerii constructiilor din lemn din Muzeul Satului Banatean.

Incredibil! Fanii din Brazilia ai lui Bieber stau 50 de zile la coada ca sa prinda cele mai bune locuri la concert!

Cu toate ca mai sunt inca 50 de zile pana la show-ul pe care Justin Bieber il va sustine in Brazilia, fanii artistului au inceput deja sa stea la coada pentru a se asigura ca vor reusi sa prinda cele mai bune locuri la concert.

Care sunt efectele educatiei intr-o institutie educationala de top?

Parintii care se zbat sa-si inscrie odraslele la cele mai bune scoli din tara gresesc, avertizeaza specialistii. Scolitul intr-o institutie de top, in preajma colegilor cu un IQ peste medie, nu face decat sa-i demoralizeze pe copiii mai putin dotati intelectual.

Care sunt efectele educatiei intr-o institutie scolara de top?

Parintii care se zbat sa-si inscrie odraslele la cele mai bune scoli din tara gresesc, avertizeaza specialistii. Scolitul intr-o institutie de top, in preajma colegilor cu un IQ peste medie, nu face decat sa-i demoralizeze pe copiii mai putin dotati intelectual.

Peste 12.400 de joburi disponibile. Cele mai multe sunt in Bucuresti si in Cluj

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au la dispozitie peste 12. 000 de joburi vacante prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Daca cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in Cluj - peste 2. 000 si in Bucuresti - peste 1. 000, la polul opus se afla judete precum Bacau - 23 si Caras-Severin - 7.

ANOFM: 12.477 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe pentru studii medii si necalificati

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca anunta ca 12. 477 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind destinate persoanelor cu studii medii si celor.

Indicele iPad: Romania este tara europeana cu cele mai scumpe produse Apple

Cele mai ieftine iPad-uri sunt vandute in Malayesia 474 de dolari), Canada 485 dolari) si SUA 499 dolari), potrivit raportului CommSec realizat de banca australiana Commonwealth. In Romania, pretul unei tablete.

Cele mai enervante probleme cu incaltarile si cum sa le rezolvi

Ai probleme cu incaltarile? Te strang dupa cateva purtari sau, dimpotriva, s-au lasat si iti aluneca din picioare. Magazinele nu au politica returnarii produsului dupa ce l-ai folosit, in cazul in care nu iti mai.

Siria: Cele mai puternice grupari rebele rup legaturile cu opozitia politica si cer formarea unui stat islamist. Printre ele - Brigada Al-Tawhid, Frontul Al-Nosra, afiliat al-Qaeda si gruparea islamista Ahrar al-Sham

Cele mai puternice grupari islamiste in lupta armata, printre si unul afiliat al-Qaeda, au anuntat ca rup legaturile cu opozitia politica si formeaza o noua alianta, pentru care legea islamica trebuie sa fie singura sursa de legislatie, scrie AFP.

FOTO VIDEO Sub gluga: in interiorul Ku Klux Klan, una dintre cele mai temute grupari din lume

Fotograful american Anthony Karen a reusit sa patrunda in una dintre cele mai inchise, infricosatoare si totodata marginalizate grupari din intreaga lume. A contactat temutul Ku Klux Klanul in urma cu aproape 10 ani si, treptat, a castigat increderea membrilor, care i-au permis acum sa fotografieze ritualuri si intalniri ale grupului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )