Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care sunt cele mai cautate facultati in 2017

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai cautate facultati in 2017

Cibernetica, Medicina, Limbile straine si Geografia sunt si anul acesta printre Facultatile cele mai cautate de absolventii de liceu. Adevarul a realizat lista celor mai atractive facultati din Romania si criteriile dupa care acestea isi aleg bobocii. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai curate orase din Romania? Bucurestiul, abia pe locul 23

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de.

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania. Resita, Calarasi si Braila stau cel mai rau - studiu

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt considerate cele mai curate orase din Romania, conform unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia. ro. Studiul, realizat in colaborare cu agentia de cercetare DD Research, a analizat perceptia cetatenilor asupra nivelului de curatenie din orasele si cartierele in care locuiesc. Clasamentul continua cu orasele Cluj-Napoca, Slobozia, Miercurea Ciuc si Pitesti, Ultimele locuri sunt ocupate de orasele Resita, Calarasi si Braila.

Orange sustine ca reteua 4G are acoperire 100% la nivel urban, fiind prezenta in 7585 de localitati: In Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Mures sunt cele mai mari varfuri de trafic

Orange, liderul pietei locale de comunicatii mobile, a anuntat luni ca reteaua 4G, lansata in 2014, a ajuns in prezent la o acoperire de 100% la nivel urban, fiind prezenta in 7585 de localitati. Zonele unde serviciile 4G inregistreaza in mod constant cele mai mari varfuri de trafic sunt Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Mures, iar intervalul orar cu cele mai mari cresteri de trafic este cuprins intre ora 20:00 si ora 22:00, tendinta care se mentine inca de la lansarea serviciilor, a precizat compania.

Unde sunt cele mai ieftine spatii de birouri de inchiriat in Capitala

Cele mai ieftine birouri din Bucuresti care pot fi inchiriate se afla in cartierele din Sud, cu 8-9 euro pe metrul patrat, iar cele mai scumpe in Piata Victoriei, cu 18 euro/mp, se arata.

Prin ce metode puteti cadea in plasa escrocilor. Care sunt cele mai folosite pacaleli, cum evitati capcanele

Calarasenii sunt avertizati sa anunte imediat politia in cazul in care primesc telefoane sau mesaje prin care li se solicita sa trimita bani pentru a ajuta o ruda implicata intr-un accident rutier, pentru a intra in posesia unui premiu, ori pentru a beneficia de un serviciu la un pret prea bun ca sa fie adevarat.

GTA 5 Easter Eggs: Care sunt cele mai populare secrete si unde le gasim

Seria Grand Theft Auto este una dintre cele mai populare din istoria industriei gamingului. Sapte titluri insumeaza aceasta, cel mai recent fiind GTA 5. Mai jos avem o lista cu cele mai populare cinci GTA 5 Easter Eggs alcatuita pe baza celei de la Gamerant. com. De-a lungul vremii, am putut explora mai multe orase fictive care [].

WannaCry: Care au fost cele mai afectate sisteme de operare

WannaCryne-a dat deja cateva indicii cu privire la amploarea atacului, dar abia acum vedem cu precizie care sunt cele mai afectate sisteme de operare. De cateva saptamani, s-a dezbatut foarte mult subiectul unor infectii de tip ransomware ce a afectat un numar semnificativ de companii si institutii din mai multe colturi ale globului. Printre victimele [].

Care sunt cele mai ieftine si interesante destinatii turistice

Un top alcatuit de prestigioasa revista Forbes, pentru anul 2017, include Brasovul si Bucurestiul pe lista celor mai ieftine si interesante destinatii turistice, potrivit newsbv. ro. Clasamentul intocmit.

Cele mai mari turbine eoliene din lume iti alimenteaza casa dintr-o singura rotatie

Unele dintre cele mai noi turbine eoliene sunt si cele mai puternice, avand capacitatea de a alimenta o casa cu o singura rotatie. Compania daneza Dong Energy tocmai ce a terminat de construit 32 de turbine in Golful Liverpool. Acum, cele mai mari si mai puternice turbine eoliene din lume s-au pus in functiune, generand [].

eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters. Cele mai bune oferte

Cel mai mare magazin online din Romania a demarat campania de reduceri Stock Busters. Sunt oferte importante la mai multe categorii de produse, printre care si electrocasnice. intreaga lista de reduceri eMAG masini de spalat si frigidere o gasiti -LA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai atractive produse:.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )