Libnet.ro
UNICEF

18:15

Care sunt cele mai interesante statistici legate de nasterile regale din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai interesante statistici legate de nasterile regale din Marea Britanie

Printul William si sotia lui, Catherine Middleton, asteapta din moment in moment nasterea primului lor copil. Ducesa de Cambridge este de azi-dimineata internata in spital si se afla in prima etapa de travaliu. in asteptarea marelui eveniment, jurnalistii CNN prezinta cele mai interesante numere, statistici si informatiile despre nasterile bebelusilor regali din Marea Britanie. continuă pe Adevărul

Cele mai interesante statistici legate de nasterile regale din Marea Britanie

Printul William si sotia lui, Catherine Middleton, asteapta din moment in moment nasterea primului lor copil. Ducesa de Cambridge este de azi-dimineata internata in spital si se afla in prima etapa de travaliu. in asteptarea marelui eveniment, jurnalistii CNN prezinta cele mai interesante numere, statistici si informatiile despre nasterile bebelusilor regali din Marea Britanie.

Care sunt cele mai bune tari pentru a lucra.

Irlanda ofera cele mai bune conditii de munca din lume, potrivit unui clasament realizat de agentia Bloomberg, informeaza Agerpres. Urmatoarele tari unde care ofera conditii bune pentru munca sunt Franta, Islanda, Danemarca, Luxemburg, Norvegia, SUA, Noua Zeelanda, Marea Britanie si Israel, informeaza luni ziarul ABC. Agentia Bloomberg a realizat un ranking privind care sunt cele mai bune tari pentru a munci, altfel spus, tarile care ofera cele mai bune conditii pentru activitatea .

Sex, droguri, nuditate si violenta! Iata care sunt cele mai controversate videoclipuri ale tuturor timpurilor!

Au fost lansate de-a lungul anilor numeroase videoclipuri muzicale ce au starnit cotroverse si au ajuns chiar sa fie interzise de cele mai importante televiziuni. De la Madonna Like A Prayer, Pearl Jam Jeremy si pana la M. Born Free sau Robin Thicke Blurred Lines, ADPM iti arata astazi cele mai controversate clipuri ale tuturor timpurilor. Continue reading .

ADPM COOL! Cele mai scumpe tablouri din lume!

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai scumpe tablouri din lume si la cat s-ar putea ridica pretul unei astfel de opere de arta? ADPM iti prezinta astazi top 20 al celor mai scumpe tablouri vandute vreodata, de la The Card Players al lui Paul Cezanne si pana la Dora Maar au Chat al lui Pablo Picasso sau Dustheads, tablou realizat de Jean-Michel Basquiats. Continue reading .

TOP: Care sunt cele mai bune scoli din Salaj dupa media de admitere

Portalul admitereliceu. ro a realizat un clasament al scolilor gimnaziale in functie de mediile de admitere la liceu din acest an.

VIDEO Dupa dealuri si Din dragoste cu cele mai bune intentii vor fi proiectate la cel mai prestigios festival de film polonez

Lungmetrajele Dupa dealuri, in regia lui Cristian Mungiu, si Din dragoste cu cele mai bune intentii, de Adrian Sitaru, vor fi proiectate la Festivalul International de Film Nowe Horyzonty de la Wroclaw Polonia), care se va desfasura in perioada 18-28 iulie.

Muzeul Taranului Roman, premiat de unul dintre cele mai mari site-uri de promovare turistica din lume

Muzeul Taranului Roman din Bucuresti a primit certificatul de excelenta din partea TripAdvisor, una dintre cele mai mair site-uri de promovare turistica, se arata intr-un comunicat de presa emis de institutie. Muzeul este plasat intre primii 10% organizatii afiliate site-ului.

Cele mai ciudate inghetate din lume: cu carne de cal, hummus sau lapte de mama

O baie in piscina, o bautura rece sau o portie generoasa de inghetata ar putea fi remediul perfect pentru o zi caniculara. Multi dintre noi ar renunta oricand la primele doua pentru o cupa de inghetata cu vanilie sau ciocolata. Altii, in schimb, ar alege arome cel putin exotice. Printre cele mai ciudate alegeri ar fi inghetata din branza cu mucegai sau cea preparata din ardei iuti jalapeno.

Traian Basescu ATACA Guvernul pe acordul cu CE: Habar nu au care sunt relatiile dintre ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca in momentul de fata Guvernul nu a probat ca este competent in absorbtia fondurilor in exercitiul Bugetar 2014-2020. Mai mult, seful statului acuza Executivul ca da dovada de o lipsa cronica de capacitate de analiza in stabilirea obiectivelor care, prin finantarea europeana 2014-2020 ar duce la cresterea competivitatii Oamenii de la Guvern care au elaborat acest acord de parteneriat habar nu au care sunt relatiile dintre Romania si UE pe .

GALERIE FOTO Cum ar putea arata cele mai populare aplicatii pe iOS 7

Viitoarea versiune a sistemului de operare pentru mobile al Apple, iOS 7, a generat numeroase dezbateri legate de design, potrivit Huffington Post.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )