Libnet.ro
UNICEF

01:06

Care sunt cele mai noi descoperiri facute de Curiosity pe Marte

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai noi descoperiri facute de Curiosity pe Marte

Robotul martian Curiosity nu a gasit, inca, dovezi certe ca viata ar fi fost posibila pe planeta rosie. Curiosity a analizat mai multe roci martiene in laboratorul automat al sondei spatiale, descoperind apa. continuă pe Antena3

Afla care sunt cele mai cautate celebritati sau orase pe Yahoo in anul 2012

Yahoo a realizat topuri ale celor mai cautate celebritati, despartiri sau obsesii ale anului 2012! Iata cine este in fruntea celor mai cautate celebritati ale acestui an Continue reading .

Vezi aici top 10 cele mai FASCINANTE descoperiri

Revista National Geographic a publicat un top 10 al celor mai citite stiri din editia sa online de anul acesta. Pe ultimul loc al clasamentului se afla Crocodilul gigantic, capturat in septembrie anul trecut in.

La Dubai a inceput un controversat summit ce poate schimba regulile pe internet. Care este miza si care sunt cele doua tabere?

La Dubai a inceput pe 3 decembrie in spatele usilor inchise un summit care a nelinistit sustinatorii dreptului la libera exprimare pe internet. Se discuta modificarea unui tratat in domeniul telecomunicatiilor ce nu a mai fost schimbat de 24 de ani, dar marea frica tine de faptul ca o serie de tari cu regimuri autoritare vor impune reguli prin care sa justifice apoi aplicarea si mai dura a cenzurii online. Gazdele summit-ului spun insa ca nu se pune problema de asa ceva, ci de reguli care sa ajute extinderea serviciilor de internet in tarile in curs de dezvoltare.

Care erau cele mai vechi meserii si mestesuguri dobrogene.

Circa jumatate din cei 4. 406 meseriasi inregistrati in Dobrogea in anul 1901 erau meseriasi de incaltaminte, fierari, croitori, blanari, curelari si bragagii. Cele patru secole de administratie turceasca in Dobrogea au infranat inflorirea mestesugurilor populare taranesti. Taramul dintre Dunare si Marea Neagra s-a racordat, astfel, mai tarziu practicarii ocupatiilor stravechi, comparativ cu restul tarii. Pe de alta parte, valurile succesive de colonizari si schimburile de populatie au dus .

SEO monitor: Telefoanele si jucariile sunt cele mai cautate cadouri de Craciun pe Internet

SEO monitor, unul dintre principalii jucatori de pe piata de promovare pe motoarele de cautare, a realizat recent un studiu privind comportamentul consumatorilor romani in online in perioada sarbatorilor de iarna.

Paparazzii au dat lovitura. Doua din cele mai sexy actrite de la Hollywood, fotografiate intretinand relatii intime

Paparazzii de la Hollywood sunt mereu ocupati. Dotati cu cele mai bune aparate foto, ale caror obiective pot surprinde in detaliu imagini si de la un kilometru deparare, acestia se aseaza la panda, gata.

Traian Basescu, interviu pentru Evenimentul zilei: Care sunt sansele ca PDL sa revina la guvernare dupa alegeri

Presedintele Traian Basescu vorbeste, intr-un interviu care va aparea in editia de luni a Evenimentului Zilei, despre cateva din cele mai importante teme ale momentului, printre care coabitarea cu USL dupa.

Ultimele cifre BRAT: Click si Libertatea conduc detasat in topul ziarelor cu cele mai mari vanzari. Cele mai multe publicatii centrale au vanzari sub 20.000 de exemplare

Tabloidele Click si Libertatea raman ziarele cu cele mai mari vanzari medii pe aparitie in trimestrul al treilea din 2012, in timp ce cele mai multe ziarele generaliste inregistreaza vanzari medii de sub 20. 000 de exemplare pe editie, potrivit ultimelor cifre BRAT. Romania libera, care inregistreaza vanzari masive din abonamente, se situeaza pe locul al treilea in clasamentul vanzarilor in presa centrala, intr-un trimestru in care de pe piata a disparut inca un cotidian - Cancan.

Viena recunoscuta pentru a patra oara ca metropola cu cele mai bune conditii de viata.

Capitala Austriei, Viena, este recunoscuta pentru a patra oara drept orasul cu cele mai bune conditii de viata, intr-un clasament realizat de firma americana de consultanta Mercer, transmite BFM, potrivit Agerpres. Printre aspectele mentionate de Mercer se numara efervescenta culturala, asistenta medicala la standarde inalte, un sistem fiabil de transport si, nu in ultimul rand, preturile moderate la imobiliare. Pe locul doi se situeaza orasul elvetian Zurich, iar pe pozitia a treia .

Telefoanele, jucariile si ceasurile, produsele cele mai cautate pe Internet in aceasta luna

Telefoanele mobile vor fi cele mai cautate produse pe Internet in aceasta luna, cu 69. 000 de cautari, in scadere cu 5. 000 fata de decembrie 2011, fiind urmate de jucarii si ceasuri, potrivit estimarilor SEO monitor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )